2777
2789
عنوان

حالم داره از این وضع بهم میخوره

36 بازدید | 29 پست

آشپزی و مراقبت از برادر و تکالیف مدرسه ش رو مادرم گذاشته گردنم خودش میره سر کار 😒😒 بخدا اگه این کارا رو دوشم نبود میرفتم کار میکردم رو پا خودم می ایستادم راحت میشدم از مادرم و غر زدناش... مطمئنم هم سنام همکلاسیای سابقم هم همینکارو دارن میکنن... ولی به خاطر این مادرم و برادرم نمیتونم برم 😒😒 خدمتکار هم قبول نمیکنه بیارم عه عه عه

باشه عوضش ۳ ماه دیگه میرم دانشگاه تو خوابگاه میمونم و دیگه برنمیگردم، جوابشم نمیدم...مطمئنم الان میگید حساس شدی سخت میگیری و...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرت خودشو راحت کرده بخدا من دارن با دوتایچه درس نخون و شوهر نفهم زجر میکشم

نه خودشو راحت نکرد پدرم فوت شده

نمیتونم اینجوری ادامه بدم و کاری خونه با من باشه به من چه ک کار داره میخواست نره کاری ک اینجوری وقتشو پر کنه😒

حق داری واقعا سخته!کار خوبی میکنی حتما برو خوابگاه واقعا رسیدگی به بچه مدرسه ای خیلییی سخته

مطمئنم وقتی برم خوابگاه و دیگه نیام خونه مادرم به فک و فامیل زنگ میزنه و میگه اینکارو کردم و همشون سرزنش میکنن یا میگن ک برگردم...به درک هیچکدومشون مهم نیس واسم میخام بدونم واقعا هم سنای من دقیقا مثل من اینجوری دارن علاف می‌شن تو خونه؟😒😒😒

حالا یکم غر نزنید چی میشه؟!

اونم مادره، به خاطر آینده ی شماها داره میره کارِ تمام وقت!

تنها کاری که ازتون برمیاد برای یه مدت رسیدگی به برادر و کارای خونه‌س.

وظیفتونه‌...

لطفا درکش کنید.

میدونم شرایط سخته..

ولی بدونید اونم همچین راضی و خوشحال نیست.!

مطمئنم وقتی برم خوابگاه و دیگه نیام خونه مادرم به فک و فامیل زنگ میزنه و میگه اینکارو کردم و همشون س ...

کارت درسته عزیزم.الان باید اینده خودتو بسازی

اگه قرار بود بچه داری کنی قطعا بلد بودی ازدواج کنی و بچه دار شی و عمرت رو بذاری برای بچه داری

فک وفامیل فقط دنبال حرفن پس توجه نکن بهشون.برای رضایتشونم زندگی نکن.برو دنبال موفقیت و پیشرفت خودت گلم.الان دقیقا تو سنی هستی که فقط باید به خودت فکر کنی.کارای دیگه هدر دادن وقتته

حالا یکم غر نزنید چی میشه؟! اونم مادره، به خاطر آینده ی شماها داره میره کارِ تمام وقت! تنها کاری ک ...

اصلا به خاطر من نیس 

نیازی نبود بره دو جا تدریس کنه مادرم معلمه...

خودم اگه میرفتم کار کمک میکردم ولی با این کارای چرت و پرت اصلا هم بنظر نمیاد خیر خواه بوده باشه