2777
2789
عنوان

پدرشوهر موذی

179 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

امیداورم منو راهنمایی کنید

پدرشوهرم مرد دیکتاتوری هست و معتقد که زنان ها ناقص العقلند عروس به چشم پدرشوهرم فقط یک کنیز برای پسر و نوه هست که باید بهشون سرویس بده،یادمه اوایل ازدواجم که خیلی در زندگی من و همسرم دخالت می کرد اون مدتی که دعوا داشتیم یکبار پدرشوهرم به من پیش مادرم گفت زن باید وقتی شوهرش میاد خونه یک چوب دستش بگیره که اگر مرد عصبانی بود زنش بزنه و تا این حد مطیع باشه،اینارو گفتم که بدونید تا چه حد آدم دیکتاتوری هست.

متاسفانه فرهنگ خانواده شوهرم بالا نیست و چون چند تا از پسراشون آخوند هستند خیلی مثلا حفظ ظاهر می کنند اما واقعا از لحاظ اخلاقی و رفتاری پوکیدن

بعد از پانزده سال زندگی پر فراز و نشیب کنار همسرم بالاخره امسال یک زندگی در حد عرف برای خودمون ساختیم یک خونه ۸۰ متری مسکن مهر داشتیم که به لطف خدا بعد چهارسال که خام خام  تحویل گرفتیم کابینت و رنگ و ...انجام دادیم در این سال ها یک قرون دست مارو نگرفتند منم متوقع نبودم همش می گفتم باید روی پای خودمون بایستیم پدر و مادر وظیفه ای ندارند اما تا تونستند دخالت کردند آزار رسوندن بینمون خراب کردند

حالا هم پدرشوهرم چند وقته که رفت و آمد زیاد انجام میده به بهانه های مختلف میاد منزل ما و خدا میدونه خیلی ازش پذیرایی می کنم و احترامش می کنم اما یکسری رفتار میچینه واقعا نمی دونم چی بگم همسرم هم مشخصه که حق به من میده ولی انگار بود و نبودش فرقی نمی کنه،پدرش بسیار آدم طماعی هست و کل فامیلشون به همین دلیل احترام خاصی براشون قائل نیستن چون مدام می خواد از بقیه بکنه و اصلا بخشنده نیست الان که وضع ما کمی بهتر شده نمی دونم از حسادت یا از چی؟ تیکه میندازه کثیف دستشویی میره و .... خیلی ناراحتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کاملا درکت میکنم 

خودم یدونه اشو دارم 

دیشب رفتم نمیدونم چی بگیرم از مادر شوهرم سر سفره بودن من باردارم دوبار سلام دادم حتی نگامم نکرد کاملا بی دلیل:)

حتی ی تعارف ام نزد بشین سر سفره 

بی #ط پرواز همیشه محکوم به سقوطه ..پر از حرفای نگفته دل پر ...

انگار پدرشوهر من گفتی پدرشوهرمنم میگه زن باید سرش پایین باشه فقط بگه چشم چشم دیدن منم نداره چون شوهرم خیلی ارومه و به حرفام گوش میده میگه تو مثل مامانت حرافی منکه دیگه بی تفاوتم برام مهم نیست

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

فقط اون تکه که چوب بده دست شوهرش شوهرش کتکش بزنه 😶😶😶😶😶

شما رفت و آمد کم کنین وقتی قرار بیان زنگ زدن بگید خونه نیستیم برو باشگاه درس بخون بچه هاتون کلاس ثبت نام کن درس شون بهونه کن 

دیگه از این آدمها نیستن اگر هم باشند خودتون رو دادید بهش که فضولی کنه .

الان همین جوری زوج‌ها با تنش زندگی میکنند. و طلاق زیاد شده ،دیگه یه سر خر هم بخواد اذیت کنه چی میشههه.

تا میتونی بهانه بیار ،رابطه تون رو‌ کمرنگ کن

انگار پدرشوهر من گفتی پدرشوهرمنم میگه زن باید سرش پایین باشه فقط بگه چشم چشم دیدن منم نداره چون شوهر ...

یعنی چی؟

یعنی دو تاتون حرف نزنید با هم ؟

شوهرت کم حرف ،تو هم حرف نزنی چی میشه این زندگی دیگه.

چه مرد نفهمی ه پدرشوهرت

😑بزن با زبونت لهش کن ساکت نشین خیلی رو دادین بهش

آنه ! تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت،وقتی روشنی چشم هایت در پشت پرده های مه آلود،اندوه پنهان بود .با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکی ات ،از تنهایی معصومانه دستهایت ،آیا میدانی که در هجوم دردها و غم هایت ،ودر گیرو دار ملال آورِ دوران زندگی ات ،حقیقت زلالیِ دریاچه ی نقره ای نهفته بود؟ آنه اکنون آمده ام تا دستهایت را به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری،در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی ،و اینک آنه ! شکفتن و سبز شدن در انتظار توست ،در انتظار تو  ...💛🪴🍀🌿مینیمالیست 🧚‍♀آرزوهایم را به خدایی سپردم که یوسف را از ته چاه به پادشاهی رساند ...            💌 یادداشت های روزانه ام .