2777
2789

عزیزان یه سوال داشتم؟! اونایی که سعی میکنن همه رو از خودشون راضی کنن،  که دیگران چه فکری می کنن،  راجب اینکه چجور دوست دارن زندگی کنن ، استقلالشون ،چجور رفتار کنن و.. سعی میکنن همه راضی باشن  و کسی ناراحت نشه و دل همه رو بدست میارن ، سرنوشتشون چیشد ؟  ایا ادمای موفقی شدن یا سرشکسته و پشیمان !؟ 

کسیو سراغ دارین؟! بگین چجوری همه راضی نگه میداشت و ایا ضربه خورد و عمرو مالش حرام شد یا نه ادم موفقی شد؟ 

کسیو سراغ دارین تعریف کنین آخرش چیشد؟ ایا همه تا آخر ازش راضی بود یا نظراطرافیان برگشت...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که دنبال رضایت دیگرانن هیچ وقت اینو بدست نمیارن و نهیایتا هم روح و روان خودشونو نابود کردن هم اون چیزی که میخواستن نرسیدن

نمونه اش خود من بخاطر رضایت خانواده شوهر جیکم درنیومد اخر سرم که از دست پسرشون دادم دراومد زدن دهنم در صورتیکه فکر میکردم باید طرف من باشن

هم خودم و نابود کردم و هم نتیجه نگرفتم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بستگی به نیت آدم داره...یه وقته به خاطر رضایت خدا سعی می کنی بقیه رو راضی نگه داری..اونم نه این که بگذاری حقتو بخورن و...ولی یه جاهایی گذشت می کنی..محبت می کنی و...

اما یه سری آدما بلکه به نظرم بیشتر آدما می خوان بقیه رو راضی نکه دارن که اون ادما هم باهاشون بد رفتاری نکنن...بهشون بدی نکنن و توجه کنن..به نظرم تو این موارد ادم ضربه می خوره

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

به نظر من راضی نگهداشتن نیست چابلوسی

و چند نمونه میشناسم افرادی که کل زندگی برای راضی نگه داشتن فامیل شوهر تلاش کردن

باعث شدن بخاطر رفت و آمد زیادی بچه هاش افت تحصیلی کنن، تمام زندگیش تحت شعاع قرار گرفته همون افرادی که این شخص سعی در جلب رضایت شون داشت از ایران رفتن و اون سر دنیا بچه هایش دارن درس میخونن تو ناز و نعمت این اینجا مونده با بچه های که به سرانجامی نرسیدند 

سالها بجای اینکه وقت و پول و احساس و محبت خودش رو صرف همسر و فرزندانش بکنه یذف دیگران کرد و تباه شد