2777
2789
عنوان

دوست پسر سابقم ....استوریشو...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 18 پست
میدونم برای یکی دیگه گذاشته  اما خودش بعد کات کردنمون و بعد سالها گفت که هیچکس جای منو تو دلش ...

شاید باورش برات سخت باشه اما چرت گفته

وقتی طرف رفته تو رابطه جدید یعنی گذشته براش تموم شده

بیخیالش شو چون فکرت اشتباهه درواقع چیزی که دلت میخواد رو حس میکنی نه واقعیت رو

شاید باورش برات سخت باشه اما چرت گفته وقتی طرف رفته تو رابطه جدید یعنی گذشته براش تموم شده بیخیالش ...

منم تو رابطه جدید رفتم ولی گذشته برام تموم نشده بود

و درنهایت جدا شدیم

آسونه گفتنش ولی چجوری بیخیال شم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم برای یکی دیگه گذاشته  اما خودش بعد کات کردنمون و بعد سالها گفت که هیچکس جای منو تو دلش ...

فکر نکنم بشه 

در وداع هر دیدار، پی واژه ای می گردم به جای خداحافظ تا با آن بباورانم به خود که دوباره دیدنت محال نیست حرفی شبیه می بینمت،تا بعد،به امید دیدار...حرفی که نجاتم دهد از هراس دوباره ندیدن تو
منم تو رابطه جدید رفتم ولی گذشته برام تموم نشده بود و درنهایت جدا شدیم آسونه گفتنش ولی چجوری بیخیا ...

بیخیال نشدن یعنی یا نفرسوم رابطه دوست پسرت بشی که خوب خیلی بده یا اینکه بشینی منتظر کات کردنش

در هر دوصورت خوب نیست

۴سال زمان خیلی زیادیه.نمیدونم چرا کات کردین ولی شاید ایشون برای شما خوب بوده که با کسی بعدش ادامه ندادی و کسی رو در اون حد نتونستی بخوای

از کجا معلوم متقابلا این مساله برای دوست پسرتم وجود داشته باشه.

نمیخوام به خدا ناراحتت کنما اما چون همسنیم دلم نیومد بخونم و برم