2777
2789

من کلا عاشق هنرم از بچگی عاشق هنر بودم 

وقتی میخواستم برم هنرستان بابام گفت پول نداریم برو یه رشته که خرج نداشته باشه.منم رفتم یه رشته که اصلا دوست نداشتم .

میخواستم برم کلاس نقاشی مامانم گفت کی پول کلاساتو میخواد بده ما پول نداریم 

میخواستم وسیله بخرم نگاه کردم گفتم با کدوم پول 

به تازگی با هنر رزین آشنا شدم .عاشقش شدم دوست دارم همین الان برم یه ظرف رزینی بسازم خلاصه عاشقش شدم 

ولییی...

دوباره همون قضیه پول نداریم 

آخه خرید وسیله هاش یه مقداری حدود ۱۵۰۰ت سرمایه میخواد که ندارم 

خیلی ناراحتم بچها همیشه علایقم رو به خاطر وضع مالی خرابمون گذاشتم کنار و سرکوبشون کردم 

بعضی ها هستن تا یه لب تر کنن همچی براشون مهیاس 

ولی خانواده من هیچ برنامه ریزی برای آینده من نکردن😞😞😞😞😞😞

سر کار به دلایلی نمیتونم برم 

ولی بازم خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی خانواده توان مالی نداره باید بری سر کار البته اگر دبیرستان رو تموم کردی . برو سر کاری با هدف پس انداز کردن شهریه مورد نظرت . با خانواده صحبت کن تو یه محیط زنونه کار کن ( اگر مخالف کار تو محیطهای دیگه دارند )

فقط برا هنر پول نمیدن ؟ 😔برا عمل بینی و فیلر پول میدن بعد ؟ 😔

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️