2777
2789
عنوان

حال خوب خونم و عکسش 🥰

110 بازدید | 19 پست

من هر روز قبل از اینکه برم سر کار روی مبل میشینم و ۵ دقیقه به گلام نگاه می کنم بعد میرم سر کار 

نور تو عکس ها معلوم نیست اما اون نوری که تو خونه و روی گلاست تمام روزم رو میسازه 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کدومشون که برگ جدید می ده من دلم ضعف میره براش 🤩

اخییی میفهمم منم عاشق گل و گیاهم😍😍
من یکم تو این موارد تنبلم و زحمت ابیاری و رسیدگیشون گردن مادرمه...
ما فقط میبینیم و لذت میبریم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اینا چه مدل گلایی هستن که تو اپارتمان یا جاهای کم نور خراب نمیشن؟ شما تو اپارتمان زندگی میکنید؟

من تو آپارتمانم اما خونم خیلی نور داره و واحد جنوبیه قشنگ نور تا وسط پذیرایی میاد 

اگر خودت انجامش بدی  لذتش ده برابر میشه قشنگ انگار بچه هاتن

ارهه
هر از گاهی تفریحی اینکارو میکنم اما مسئولیت اصلی یکم تنبلیم میاد...
این هفته امتحان میکنممم حتماا😍

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
من هرچی گل میگیرم خراب میشه الان خاک گیاه شفلرم مورچه و حشره گرفته چیکار کنم

من یه قارچ کش دارم هر سه ماه می زنم رو گلام 

اما برای از بین بردم حشره و مورچه ابیاری رو کم کن احتمالا زیاد آب دادی هم اینکه گلهات رو چند روز بزار در معرض آفتاب و هوای آزاد 

من یه قارچ کش دارم هر سه ماه می زنم رو گلام  اما برای از بین بردم حشره و مورچه ابیاری رو کم کن ...

ممنون خانومی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
من تو آپارتمانم اما خونم خیلی نور داره و واحد جنوبیه قشنگ نور تا وسط پذیرایی میاد 

ما هم نور دهی خونه مون تو اپارتمان خیلی خوبه جنوبیه برای ما ولی نمیدونم چرا خیلی زود خراب میشن بهشون هم میرسیم ولی شاداب نمیمونن یا حشره میزنن الان گلای شما اسمشون چیه؟

ما هم نور دهی خونه مون تو اپارتمان خیلی خوبه جنوبیه برای ما ولی نمیدونم چرا خیلی زود خراب میشن بهشون ...

من نخل ماداگاسکار دارم دو تا که افتاب زیاد میخواد 

فیکوس دارم 

برگ انجیری 

پتوس 

قاشقی