خواهشا اینو بزار سر من کلاخ رفت برار سر بقیه هم کلاه نذارن وپولشون رو بخورن سایت یا شرکت به اسم باپوک ک برای کاریابی وتایپ و ادمینی نیرو استخدام میکرد برای ثبت نام 89تمن پول خواست همین ک واریز کردم گم وگور شد وبلاکم کرد عوضی های حروم خور اینم شماره کارتی ک پول واریز کردم5892101530951603زیبا حیاتی و ادهمی5022291327826762 من ک نتونستم کاری کنم وپولم پس بگیرم ولی اگ کسی میتونه بکنه تا حق کس دیگه رو نخورن حتی تو دیوار هم تو کار یابی گذاشتن من از اونجا پیداشون کردم وکاش ک نمیکردم حتی تو نی نی سایت مطالعه کردم وهمه گفتن کلاه بردارن اما متاسفانه ک باز بااین حال گفتم بزار اعتماد کنم و کاش ک نمیکردم و اسکرین از پیام هایی ک تو نی نی سایت گرفتم رو فرستادم واسش وگفت ب حرف ی مشت بچه باور میکنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔