بلینا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 4 عنوان جراحی بینی قسطی 81 بازدید | 9 پست سلامکسی بینی شو قسطی جراحی کرده؟اگه کرده راضی بوده و آدرسش کجا بوده؟ امروز | 01:36 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mandana83 عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 11234 همه جا با چک فک کنم انجام بدن ولی چراحی بینی واقعا خوبه برای کسی که نیازه عمل کنه اعتماد به نفس میگیده ادم من که طلاهام دادم برای عمل پشیمون هم نیستم اخه دماغم یه شهرستان رو ابگوشت میداد😂😂🤦🏼♀️😔
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 6831 جراحی بینی قسطی نداریم اگه باشه هم معلوم نیست چیه ک قسطی عمل میکنه😐 لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید. کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)
بلینا مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 4 همه جا با چک فک کنم انجام بدن ولی چراحی بینی واقعا خوبه برای کسی که نیازه عمل کنه اعتماد به نفس میگی ... خداروشکر راضی هستید؟پیش کدوم دکتر جراحی کردید؟
zizi_sln عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 1298 همه جا با چک فک کنم انجام بدن ولی چراحی بینی واقعا خوبه برای کسی که نیازه عمل کنه اعتماد به نفس میگی ... منم مثل بینی شماس دماغم ولی دکتر خوب پیدا نکردم هنوز میترسم بدتر بشه میشه لطفا برای شفا بیماری هام یدونه امن یجیب بخونین؟؟بگین بهم منم براتون صلوات میفرستم