2777
2789
عنوان

داریم میریم خواستگاری💃🕺💃🕺

| مشاهده متن کامل بحث + 1977 بازدید | 88 پست
ازدواج سنتی چندش ترین و حال به هم زن ترین چیز دنیاست

نه اتفاقا اگه راه درستشو برن خیلی هم خوب و اصولیه

ولی اول مادر ببینه دیگه چه صیغه ایه

اومدو مادر نپسندید ولی اون دوتا خیلی  هم زوج خوبی میشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج سنتی چندش ترین و حال به هم زن ترین چیز دنیاست

چیکار کنیم وقتی خودش تاالان نتونسته کسیو پیدا کنه😔

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چقدر سطح پایینننن😑😐 مادر شوهر بپسنده 🤢

میخواستم بگم گفتم شاید ناراحت شه

الان رسم اینه که میرن کافی شاپ این مدل, جاها صحبت میکنن اگر اوکی بودن میرن خواستگاری رسمی

مادر شوهر با جاری 😂😂😂

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم
آره خیلی حس بدی داره ،منم یِ خواستگار دارم .مادره گفته اول خودم باید ببینمش😬راه دوره ،نذاشته عکس رد ...

خودمم دخترم درک می کنم حس خوبی نداره

به خصوص اگه بعدش بگن نخواستیم نشد

داماد باید باشه

اصولا به این موارد هم جواب رد میدم و حدس رو بر این میذارم که داماد خیلی مستقل نیست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

منو پدر شوهر انتخاب کرد،تو این چند سال مادرشوهر هر کاری که دوست داشته سرم آوورده،چون انتخاب خودش نبو ...

خب مشکل همینه

خود طرف باید انتخاب کنه نه این و اون

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

جای دختره بودم جفتتونو مینداختم بیرون 

چکاریه اصلا نباید راه بده ک بندازه بیرون

من خواستگار داشتم ۱۷ سالم بود ترک بودن مادره گف ب مامانم میخوام با خواهرش دخترتون ببینیم و فلان هیکل و بدون حجابش و ... گفتم بگو نیان 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

مادرشوهرت خوشش بیاد😐 عجب

۳تا عروس داره تا الان هممون هفت خان رستمو رد کردیم تا عروس خانوم شدیم🥴 

مخصوصا منه بیچاره که شوهرم عاشقم شده بودو مامانشو راضی کرده بود بیان خواستگاری

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘