2777
2789

سلام خانوما من امروز ۱۷ هفتمه و از ۷ هفته هیچ تغییری تو وزنم نداشتم رو ۶۵ موندم قبل از بارداری ۶۸ بودم و ۳ کیلو کم کردم چیکار کنم وزنم بره بالا از هر غذایی هم خوشم نمیاد

شیر بادوم بخور

روزی 10 تا فندق بخور

گوشت، آب گوشت

عدس پلو با گوشت زیاد

ماش پلو

سالاد با انواع جوانه

اوتمیل

سویق کامل، گندم، جو

حلیم

مولتی ویتامین

اولا این تایمی که شما هستین عجیب نیست خیلی اضافه نکردین

28 هفته به بعد یهو زیاد میشه گاهی وقتا

نکته دیگه، اینکه اینا که گفتم وزن میده

ولی خب تو بعضیاش اگه قندتون بالاست باید مراقب باشین، مثل حلیم، سویق گندم و.. 

و اینکه یهو یجوری زیاده روی نکنین که وزن بچه زیادی بالا بره

شیر بادوم بخور روزی 10 تا فندق بخور گوشت، آب گوشت عدس پلو با گوشت زیاد ماش پلو سالاد با انواع ج ...

مرسی عزیزم خیلی نگرانم وقتی میرم بهداشت یا پیش دکتر خودم میگه ای بابا تو که هیچی اضافه نکردی واسه همین خیلی میترسم بچم خوب تغذیه نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم خیلی نگرانم وقتی میرم بهداشت یا پیش دکتر خودم میگه ای بابا تو که هیچی اضافه نکردی واسه هم ...

عزیزم منم چهار کیلو تا هفته بیست کم کردم چون هیچی نمیخوردم الان تو این یه ماهه وزن رفته جبران شد چون ویارم بهتره 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر