2777
2789
عنوان

کهنه بچه برای پریودی

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 37 پست
بهترین چیز هم راحته تو لباس اذیت نمیشی هم اینکه دیگه عفونت و مریضی سراغت نمیاد

شما استفاده کردی کهنه بچه؟؟ خوب بود؟

«همه چیز برای کسی که می داند چگونه صبر کند، به موقع اتفاق می افتد!  
شما استفاده کردی کهنه بچه؟؟ خوب بود؟

عالیه من مرتب استفاده میکنم خونریزیم کمه و به همه نوار بهداشتیا حساسیت دارم از وقتی کهنه گذاشتم دیگه مزیض نشدم با پودر صابون تمیز تمیز میشه هیچ لکه ای نمیمونه یک روزم بندازین افتاب تا ضدعفونی بشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه کاریه  بخری   من تی شرت و لباس کهنه ها رو که شستم تمیزه  اندازه ای که میخوام قیچی ...

خب تو فکرم اتفاقا بود که از همون لباسای نخی خودم استفاده کنم...اما ترسیدم که بازم عفوونت و مریضی نگیرم ....من شو@ت  خودمو هم که لباسمه  مجبور باشم میپوشم وگگرنه خارش میگیرم

عالیه من مرتب استفاده میکنم خونریزیم کمه و به همه نوار بهداشتیا حساسیت دارم از وقتی کهنه گذاشتم دیگه ...

اهااا ..اره منم مثل شمام...چقدر خوب ..مطمین تر شدم ک بخرم..مرسی از راهنماییت دوسته عزیزم

اهااا ..اره منم مثل شمام...چقدر خوب ..مطمین تر شدم ک بخرم..مرسی از راهنماییت دوسته عزیزم

قربونتون سالم و تندرست باشید

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

[QUOTE=317187322] نه عزیزم ...گفتم خودم از داروخونهه بخرم...شنیده بودم میشه برای پریودی هم استفاده کرد [/QUOTEا 

چندبار شسته بشه احتمالا زبر میشه

بازم قیمت بگیر شاید این که گفتم تکه پارچه لباس کهنه با نوار  استفاده کن    ارزونتر و راحت تر از خرید و شستن اونا باشه

چون عفونت رحم واقعا دردسر سازه 

قربونتون سالم و تندرست باشید

مرسی عزیزممم...راستی از این رنگی رنگیاس....یا برند فیروز که سفیده ...فرقی نمیکنه چه مارک و فیلانی باشه؟؟/؟

[QUOTE=317187322] نه عزیزم ...گفتم خودم از داروخونهه بخرم...شنیده بودم میشه برای پریودی هم استفاده ک ...

ارهههه الان نگا کردم بسته 5تاییشو زده 86تومن..فیروزم 149....خب نهایت دوباره فقد استفاده کنم

مرسی عزیزممم...راستی از این رنگی رنگیاس....یا برند فیروز که سفیده ...فرقی نمیکنه چه مارک و فیلانی با ...

من از این سفیدای متری قدیمی میخرم😄

خب تو فکرم اتفاقا بود که از همون لباسای نخی خودم استفاده کنم...اما ترسیدم که بازم عفوونت و مریضی نگی ...

نه اتو کنی طوری نمیشه

ما قدیم می شستیم واقعا خیلی سخت بود اندازه دوسه ماه بعدش نوا  بهمون میدادن  نمیدونم چرا از اول ندادن

خیلی چندش بود شستنش

ولی خوب یادمه مادرم   میگفت   تا اتو نکردی استفاده نکن

تو پریود رحم مرطوبه الودگی  رو سریعتر جذب می کنه

اهاااان خب فهمیدم .....بسیارعالی

🌹🌹🌹

نه اتو کنی طوری نمیشه ما قدیم می شستیم واقعا خیلی سخت بود اندازه دوسه ماه بعدش نوا  بهمون میدا ...

بلع اتو کشیدنه مهمه 

نه اتو کنی طوری نمیشه ما قدیم می شستیم واقعا خیلی سخت بود اندازه دوسه ماه بعدش نوا  بهمون میدا ...

چیکار میشه کرد که از لباس زیر ی وقت نیوفته؟؟؟