2777
2789

مال همتونو ریختن؟ من کالابرگ رو استفاده میکردم شارژ نشده کسی اطلاعی نداره؟ 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"

یارانه ماام نریختن بانک سپه ایم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یارانه ماام نریختن بانک سپه ایم

بانک سپه توی خبرا اعلام کردن که امروز یا فردا واریز میشه یه اختلالی توی خود بانک پیش اومده

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
کالا برگ اصلا خوب نیس استفاده نکنید 

منم تا ماه پیش فکر میکردم خوب نیست اما وقتی دودوتا چهارتا کردم دیدم 600 تومن بیشتر میریزن واسم گفتم چرا نرم خرید نکنم😶🤷‍♀️

بانک سپه توی خبرا اعلام کردن که امروز یا فردا واریز میشه یه اختلالی توی خود بانک پیش اومده

ممنون از اطلاعت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اگه سپه ورفاه یا پست بانکی واریزنشده ربطی ب کالابرگ نداره

نه تجارت هستم اما کالابرگ رو خرید میکردم یارانه نقدی نمیگرفتم

اینماه خرید نکن ماه بعدی نقدی واریز میشه

خب من نقدی نمیخوام همون کالابرگ رو میخوام اما شارژ نشده