2777
2789

خدایا خودت از ته دلم خبر داری خداااااااااااااااااااااااااااااااناامیدم نکن خدا توروخدا برام خدایی کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭برم سر خونه زندگیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اروم باش عزیزم انشالله خدا حاجتت رو روا کنه و با عشق و ارامش ب زندگیت ادامه بدی و خوشبخت شی 

حس ششمم قویه

دو وعده دیگ یه اتفاقایی میوفته ک زندگیتو تغییر میده حسم بهم گفت دو وعده صبر کن

راستی انقدرم ب وجود خدا شک نکن خدا همیشه میبینه اما گاهی ب صلاحه ک سکوت کنه

اروم باش عزیزم انشالله خدا حاجتت رو روا کنه و با عشق و ارامش ب زندگیت ادامه بدی و خوشبخت شی  ح ...

خدا از دهنت بشنوه دلم داره میترکه نمیتونم چشامو وا کنم از گریه 😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا از دهنت بشنوه دلم داره میترکه نمیتونم چشامو وا کنم از گریه 😭😭😭😭😭😭😭😭

اروم باش خواهرجون

ماه پشت ابر نمیمونه دست همه دروغگو ها رو میشه یه تخم مرغ هم بردار پرت کن بیرون ک انرژی منفیایی ک روته دفع بشه 

عشق توی قسمت تو هست نگران نباش تا دو وعده دیگ همه چی تغییر میکنه یه تغییر بزرگ 

اگ اینجوری شد تگم کن باشه؟

اروم باش خواهرجون ماه پشت ابر نمیمونه دست همه دروغگو ها رو میشه یه تخم مرغ هم بردار پرت کن بیرون ک ...

یعنی ی تغییری دو زندگیم بشه هرکاری بتونم انجام میدم که جبران کرده باشم فقط واسم دعاکنین😭😭😭😭😭

اروم باش عزیزم انشالله خدا حاجتت رو روا کنه و با عشق و ارامش ب زندگیت ادامه بدی و خوشبخت شی  ح ...

میشه منم بگی؟ توروخدا 

مشکلم کی حل میشه؟ کی باردار میشم‍؟ جنسیت نینی خودم و آبجیم چیه؟

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲