2777
2789

چند سال با فردی در رابطه بودم .رابطه ی سالم.یه مدت بود که جوابمو نمی‌داد.تلاش کردم جواب بده ولی نداد.توضیح بده ولی نداد.چند روز پیش عمل پیکر تراشی بدن انجام دادم بهش پیام دادم نمیخای حالمو بپرسی بعد عملم.

نوشت دیگه به من پیام نده متاهل شدم.باور نمی‌کردم یه آدم چقدر می‌تونه بی رحم باشه.یه آدم چقدر می‌تونه رزل باشه.منم در جواب فقط نوشتم تبریک میگم و خوشبخت بشین.از همون اول همینو میگفت نه اینکه اون همه مدت منو زجر میداد.گریه میداد.اصلا میشه اسم این موجود رو انسان گذاشت؟

بنظرم نه
یعنی چی از همون اول همینو میگفت؟
یعنی میگفت یروز تو رو ول میکنم با یکی دیگه ازدواج میکنمو تو باز هم کنارش موندی؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
بنظرم نه یعنی چی از همون اول همینو میگفت؟ یعنی میگفت یروز تو رو ول میکنم با یکی دیگه ازدواج میکنمو ت ...

نه از اونن موقع که سرد شد و جواب نمی‌داد .میگفت دارم ازدواج میکنم نه اینکه اذیتم کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه از خون موقع که سرد شد و جواب نمی‌داد .میگفت دارم ازدواج میکنم نه اینکه اذیتم کنه

اها...
این اقا حتی اگرم بشه بهش گفت انسان بویی از شرافت نبرده
میدونم چقدر برات سخته...
سعی کن زندگی کنی...باشه؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
درکت میکنم اما اگ میشه تف کن روش 

حیف توف من.....۶سال بپاش ایستادم.چندماه آخر سرد شد جواب نمی‌داد.میگفتم بزار برم نمیزاشت.همش میگفت اشتباه میکنی.درصورتی که داشت ازدواج میکرد.....اصلا نمیدونم خدایی هست که جواب این ظلمش رو بده.که چ بلاهایی سر من اورد و زندگیم

حیف توف من.....۶سال بپاش ایستادم.چندماه آخر سرد شد جواب نمی‌داد.میگفتم بزار برم نمیزاشت.همش میگفت اش ...

برین ب زندگیش اگ میتونی 

توی تاپیک هر حرفی بود روی سخنم با استارتر هست نه با شما پس هر چی شد کولی بازی در نیار مرسی حرفم باب شما نبود رد کن برو🙏
من دیروز اونقدر حالم بد شد خدا بهم رحم کرد.سه شنبه عمل کردم

واقعا سخته درک میکنم اما من جان بودم انتقام خونین می گرفتم 

توی تاپیک هر حرفی بود روی سخنم با استارتر هست نه با شما پس هر چی شد کولی بازی در نیار مرسی حرفم باب شما نبود رد کن برو🙏
اها... این اقا حتی اگرم بشه بهش گفت انسان بویی از شرافت نبرده میدونم چقدر برات سخته... سعی کن زندگی ...

دبذپز ک فهمیدم نمیدونستم از درد جسمی عملم گریه کنم.یا از درد روحی که این رزل بهم وارد کرد.اما منم خیلی خونسرد نوشتم تبریک میگم. خوشبخت بشین.من مثل اون بی ذات و بی ریشه نیستم

دبذپز ک فهمیدم نمیدونستم از درد جسمی عملم گریه کنم.یا از درد روحی که این رزل بهم وارد کرد.اما منم خی ...

معلومه...امیدوارم یه روزی نون دلتو بخوری:)
و مطمئنم که میخوری...من خیلی به این اعتقاد دارم