2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کف روش رو بگیر بزار بپزه

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

اون خون نیست عزیزم‌. لازم نبود بذاریش تو آب. همون اولش که جوش خورد کفی که میاد بالا رو با ملاقه بردار.

من عاشق آبگوشت قلمم.

یه گوجه درسته با یه پیاز درسته و یه هویج هم بنداز داخلش.سیبزمینی هم اگه دوست داری بنداز

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

عزیزم اگه یه جوش میدادی و آبشو عوض میکردی بهتر بود الانم طوری نیست اون کف کدری که روی سطح آب جمع می‌شه رو با قاشق بردار بریز دور و یه دونه پیاز و یه هویج و برگ بو بنداز تو قابلمه تا با هم بجوشن راستی برای گرفتن عصاره قلم نباید ادویه بزنی اون رنگ که خوشت نمیاد از زردچوبه است 

عزیزم‌اصلا کف نکرد 😐یعنی اشتباه پختم 🤕

آبش جوشید؟ زیرش کمه؟

پیجم @Shaynis_Lady معرفی کتاب: دزیره، بازمانده، صد سال تنهایی، ناطور دشت، دروغگویی روی مبل، مغازه خودکشی، سگ ولگرد، دارالمجانین، بوف کور، تادیب، زن زیادی، سه قطره خون، بازگشت، دنیای ناتمام، چهل و یکم، من پیش از تو، چشمهایش، آسو، بیکران تنهایی، وقتی نیچه گریست، شازده کوچولو، مسخ، مدیر مدرسه، زنده به گور، بنجامین باتن، مکالمه با یک گاو پرست، بادبادک باز، هزارخورشیدتابان، قلعه حیوانات، دختری که رهایش کردی، ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد، جنایت و مکافات، کیمیاگر...

وااای الان اینو‌چه کنم پس😞

اولین باره میپزی؟

عیب نداره منم اولین بار خیلی از این کارا کردم. یواش یواش راه میفتی

سیاهه سیاه شد 😐🤕این سری میجوشونم  بسیار هک‌بدبو‌😐

این همه زحمت حیف شد ان شاءالله این سری اول قلم بشور بعد تو قابلمه آب بریز با قلم بذار جوش بیاد آبکش کن دوباره قلمتو بشور این بار که گذاشتی بجوشه فقط یه پیاز و یه هویج و برگ بو بریز داخلش و آبلیمو بخاطر اینکه قابلمه ات بد رنگ نشه جوش که اومد زیرشو کم کن بذار تا ده ساعت ریز بجوشه و بعد صافش کن من گذاشتم تو یخچال عین ژله فرم گرفت با چاقو مثل کره برش دادم و بسته بندی کردم گذاشتم فریزر هر موقع لازمم بشه یه تکه بر میدارم