2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا ی لحظه بیایید

35 بازدید | 18 پست

چجوری مچ شوهرمو بگیرم که سیگار میکشه گاهی اوقات بوش میاد لباسش دهنش ماشین

همش انکار میکنه انگار باازمایش هم مشخص نیست😔

توروخدا ی راهی جلو پام بزارید نمیدونم چکار کنم اگه واقعا سیگاری باشه نمیخوام باهاش بمونم..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری برخورد کن که خودش بهت بگه نترسونش بهش کمک کن اونوقت بزاره کنار 

خب من از هر دری وارد میشم بی فایدس حتی میگه دست میزارم رو قران نمیکشم پس بو این سیگار از کجا میاد😭

برای ی سیگار میخولی طلاق بگیری؟😶کوتاه ببا خواهر من کدوم دادگاه این دلیلو قبول میکنه

کسی سیگار بکشه کم کم سراغ بقیه هم میره یکی از دلایل طلاق ادم معتاده دیگه بابام بفهمه دیگه نمیزاره منو ببره پشت گوششو ببینه منو هم میبینه

خب من از هر دری وارد میشم بی فایدس حتی میگه دست میزارم رو قران نمیکشم پس بو این سیگار از کجا میاد😭

خب عزیزم وقتی در این حد حاضره چرا گیرالکی میدی حتما نمی‌کشه دیگه شاید دوستاش کنارش میکشن یا همکاراش

برای سلامتی تودلیم یه صلوات میفرسی🥺
گارد نگیر که اگه چیزیم بود بتونه بگه سیگار درسته بده ولی در این حد نیس که بنظرم نخوای باهاش بمونی

خب چرا باید سیگار کشید چی داره مگه حتی خانوادشم ترکش میکنن کم کم زندگی ادم نابود میشه 

بی اهمییت باش پس گاهی هم توضیح بده که اگه بکشی هم من بفهمم مشکلی پیش نمیاد من خودم یبار دستشویی سرامیکش این شکلی بود که انگار چیزی روش سوخته دلشوره گرفتم اومدم به شوهرم گفتم تروخدا اگه چیزی مصرف میکنی بگو فقط بدونم اونم خندید گفت نه والا و یا مسخره بازی درمیاورد که آره هرچی ارزون باشه میزنمو..

میشه برای عوض کردن خونه م صلوات بفرسی خیلی تو عذابم🌹
کسی سیگار بکشه کم کم سراغ بقیه هم میره یکی از دلایل طلاق ادم معتاده دیگه بابام بفهمه دیگه نمیزاره من ...

اونکه بله سعی کن ی جور برخورد کنی ک خودش بگه بعدش کمکش کنه ترک کنه ولی خب حکم طلاق کسیو ب خاطر سیگار نمیدن