2777
2789

من اصولا سعی میکنم خیلی ادم گارد داری نسبت به افراد نباشم...
صحبت هام کنترل شده و محدود باشه
و سعی میکنم صحبتهایی که شخصی نیستن...مرز رو رعایت میکنن به خانم یا اقا جواب بدم...
اما گویا اشتباه میکنم
باید دیدمو عوض کنم
همه ادمها رو باید بد ببینم مگر اینکه خلافش ثابت شه
از اینکه شعور همه برام محترمه از خودم متاسفم...
و حداقل از خودم ممنونم که اون حدود رو رعایت میکنم تا بعدها برام اعتماد بی جا شر نشه
خواستم بگم بیاین همگی سعی کنیم انسان باشیم
انسان بودن خوبه...اینکه بتونیم درست تو این جامعه باهم صحبت کنیم قشنگه
اینکه کاری نکنیم تا یه نفر به ارزشهای اخلاقی خودش شک کنه واجبه!
اونقدر متاسفم که نمیدونم چی باید بگم...
امیدوارم هممون روز به روز کامل تر شیم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

از اعماق تهم موافقم باهات و باید بهت بگم قتبل تغییر نیست و روز به روز داره بدتر می‌شه... 

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از اعماق تهم موافقم باهات و باید بهت بگم قتبل تغییر نیست و روز به روز داره بدتر می‌شه... 

انقدر عصبیم جمله بندیم از دست رفته
ادم گارد داریم چیه😂
واقعا زشته این روندی که داریم تو معاشرتامون برخوردامون تبادل نظرامون پیش میگیریم زشته...
نه برای بقیه...کاش حداقل برای خودمون یکم انسان باشیم

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
منهم گاهی به روشم شک میکنم وبه این نتیجه میرسم که ظاهرا روش اشتباه دیگران بهتر جواب میده

نمیدونم...من فکر نمیکنم این رفتارها شایسته باشه...
فقط امیدوارم جوری رفتار کنیم که پیش خودمون شرمنده نباشیم
حداقل از شعور و احترامی که برامون قائل میشن یه عده سو استفاده نکنیم

نمیدونم...من فکر نمیکنم این رفتارها شایسته باشه... فقط امیدوارم جوری رفتار کنیم که پیش خودمون شرمنده ...

دیگران که نمیشه تغییر داد نمیشه هم مثل اونا شد فقط مجبوری ادمهای اطرافتو کم ومحدود کنی تا راحتر باشی

انقدر عصبیم جمله بندیم از دست رفته ادم گارد داریم چیه😂 واقعا زشته این روندی که داریم تو معاشرتامون ...

انسانیت واسه 90 درصدفقط مواقعی کاربرد داره که از قدرت کمتری برخوردارن

هرکی تیغش ببره دیگه واسش انسانیت معنی نمیده معمولا

به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈  ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن  نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که  به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹    https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
دیگران که نمیشه تغییر داد نمیشه هم مثل اونا شد فقط مجبوری ادمهای اطرافتو کم ومحدود کنی تا راحتر باشی

درسته...الان واقعا عصبیم برای همینه این حرفهارو میزنم اروم شم..

انسانیت واسه 90 درصدفقط مواقعی کاربرد داره که از قدرت کمتری برخوردارن هرکی تیغش ببره دیگه واسش انسا ...

و چقدر جای تاسف داره!

به نظرتون چرا داره بدتر میشه

چون تعداد افراد با ایمان داره کمتر میشه و کیفیت ایمان بیشتر😉