2777
2789
عنوان

بعد زایمان و دردسرای من

40 بازدید | 9 پست

سلام وقت همگی بخیر

دوستان چهارماهه زایمان کردم یعنی از روز اول همش  مریضم بخدا روانم بهم ریخته نمیدونم طبیعیه یا نه برام دعا کنید و راهنمایی

اوایل درگیر سنگ کلیه  شدم با شکم زخم و بخیه و درد دفع سنگ بزرگ مردم و زنده شدم یعنی درد زایمان طبیعی هم کشيدم  لامصب 

بعدش درگیر ماستیت سینه شدم و حدود یماه درگیر تا دردم اروم شد 

دو هفته درگیر  عفونت دندون و گوش بودم

حالا از صبح دو انگشت از پام بیحس  شده  ن کامل ولی سنگین  و کرختن و کلا اون پام از لگن درد میکنه  توروخدا اگه تجربه دارید بگید میترسم عوارض  امپوا بیحسی باشه

اصلا عجیبه برام توروخدا دعا کنید برام بچم بتونم نگهداری کنم ديگه  اعصاب برام نمونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم اوردم بخدا دلم میخاد به بچم برسم همش مریضم رنگ و رو پریده 

ببین من یوگای بارداری رفتم سر دومیم خانمه هم مربی یوگا بود هم ماما

میگفت وقتی زایمان میکنید فک نکنید تموم شده تا ۶ ماه هر مکملی تو بارداری میخورید رو بخورید

آمپول نوروبیون بزن اگه خارجی گیر بیاری عالیه

۴ شیره بگیر با ارده قاطی کن صبحونه بخور

فقطط به خورد خوراک ت برس خوب بخواب انرژی ت زیاد میشه به همه چی میرسی

زمین تا آسمون فرق داشت سال اولم با دختر بزرگ و کوچیکم

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم

قدم کوچولوت مبارک باشه . زایمان کردی و این همه هم مریض بودی بدنت خیلی ضعیف شده باید خودت را خوب تقویت کنی . اول از همه از هر فرصتی برای استراحت استفاده کن و برو پیش یک دکتر داروساز تا تقویتی خوب بهت بده . غذاهای مقوی هم درست کن و بخور مخصوصا از حریره بادام غافل نشو و اگر کله پاچه هم بخوری عالیه من بعد از زایمان اولم بخیه هام خوب نمیشد چند بار کله پاچه و آبش را خوردم فوری خوب شدم برای کمر درد هم خوبه .

ببین من یوگای بارداری رفتم سر دومیم خانمه هم مربی یوگا بود هم ماما میگفت وقتی زایمان میکنید فک نکنی ...

درسته من اوایل بخاطر کولیک هیچی نمیتونستم  بخورم الان فشلر اومده هم جسمی هم روحی دیشب ۲ شب رفتم بیمارستان

قدم کوچولوت مبارک باشه . زایمان کردی و این همه هم مریض بودی بدنت خیلی ضعیف شده باید خودت را خوب تقوی ...

ممنونم گلم 

به خوراکم میرسم  اما کارم زیاده کمکی ندارم شبم به زور میخابم و تا صبح شیردهی 

۴ مغز بخر بخور کاچی بخور 

من کرونا داشتم زد و زایمان زود رس گرفتم منم کمکی نداشتم خدا خیر بده شوهرمو شبا بالا سرم ی کاسه اجیل میذاشت گشنم میشه بخورم صبا هم پا میشد کاچی برام داغ میکرد میخوردم 

کاربری دومه 😐😐🤐
ممنونم گلم  به خوراکم میرسم  اما کارم زیاده کمکی ندارم شبم به زور میخابم و تا صبح ش ...

انشاالله به خوشی بگذره . کاملا درکت می کنم منم بچه هام نا آرام بودن و خواب نداشتم و بدون کمک بودم باید مدارا کرد تا یکم بزرگ بشن اما اولویتت را استراحت بزار نه کارهای خونه وگرنه از پا می افتی .