2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

سایتای دیگه هم هستن واسه کسب درآمد غیرحضوری از کارهای مختلف. اگر زبانت خوبه ترجمه هم میتونی کار کنی. من کار نکردم ولی یه بار که سر زدم دیدم چقدر کارهای مختلفی هست که اگه ادم مهارت و وقت داشته باشه میتونه ازشون پول دربیاره غیرحضوری

آها ، شما خودت فعالیت میکنی ؟ چطوری توضیح میدی  هزینه ثبت نام میخواد؟ چون اکثرا کلاه برداریه ...

نه این فکر نکنم واقعا کلاهبرداری باشه. من فقط آموزشش رو تو سایتش هزینه دادم شرکت کردم که راضی بودم. بعد دیدم یه بخش گرفتن پروژه هم داره

انجام ندادم کلا کار تایپ و میگم سخته باید بلد باشی

میتونی هم کانال بزنی اعضاشو ببری بالا بعد از تبلیغات درآمد کسب کنی. البته اینم خودش وقت میخواا و مهارت و یه کوچولو سرمایه اولیه برای تبلیغات خودت

میتونی هم کانال بزنی اعضاشو ببری بالا بعد از تبلیغات درآمد کسب کنی. البته اینم خودش وقت میخواا و مها ...

خیلی کار داره این چیزی که شما میگی کم کم دوسال زمان میبره به درآمدی برسه😔

فروش فالوور . لایک . بازدید ویدیو .آدرس پیج : arzannn_follower