اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ما که جوانی نکردیم!یعنی وقت و حوصله اش را نداشتیم.ما سرمان شلوغ بود، خیلی شلوغ!به قدری فکر و مشغله روی سرمان سنگینی می کرد, که درک درستی از سن و سال نداشتیم...ما حتی کودکی هم نکردیم,چشم باز کردیم و پیر بودیم!ما قربانیان بدترین برههی تاریخ بودیم.نسل جوانیهای بر باد رفته،نسل بحران و بلا تکلیفی،نسلی که بدون فریاد، در دل آتش زمانه سوخت.ما کم سن و سال ترین سالمندان تاریخ بودیم... 🌱نرگس صرافیان طوفان🌱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
خیار رو ورق ورق کن بزار رو بدنش بعد لباسشو بکش روش
بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
دستمال بذار روی شکم و زیر بغلش.بهش اب روی خاکشیر بده.اب خنک زیاد بهش بده.شیر هم زیاد بده تا تند تند جیش کنه.تبش پایین میاد.اگر بهتر نشد ببر بیمارستان مخصوص اطفال.به هیچ عنوان مطب نبر.