2777
2789
عنوان

امروز بچم بدنیا اومد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 131 پست
الهی خیلی متاسف شدم علت خاصی نداره این مسئله؟ یهویی میشه؟

من ترومبو هستم و دلیلشم اینه

ایشالا همه مادرا بچه هاشونو بسلامت بغل کنند

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂💔 درد ثابته شدتش بیشتر نشده منظمم نیست:/ میترسم امپول فشار بزنن بزاعونن😐🚶🏻‍♀️

باشه جونم. برو شاید دهانه رحمت باز باشه و ان شااله زایمان راحتی داشته باشی

ببخشید اسی از صبح درد پریودی دارم کمرم گرفته ول نمیکنه درد شکم میگیره ول میکنه منظم نیست انقباض دا ...

عزیزم حتما حتما برو بیمارستان به دکترت هم تماس بگیر ممکنه هرلحظه دردت شدید بشه واون وقت خدانکرده نتونی عکس العمل درست نشون بدی حون نینی به خطر بیافته من روز سزارینم دردم شروع شد اولش ملایم بود در عرص یک ساعت اونقدر شدید شد که تواتاق عمل کیسه ابم پاره شد که با احیا پسرم نجات دادن

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

من بودم صبر نمیکردم یوقت خدایی نکرده بچه مدفوعشو میخوره برو اگه زود بود و خواستن آمپول فشار بزنن بگ ...

۳۸ هفته و ۳روزمه 

همسرم نیست نمیخام اذیت کنم بقیرو الکی🤦‍♀️

لازمه چک بشه حتما😐

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
چن هفته ای

۳۸و ۳روز

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺