2777
2789
عنوان

امروز بچم بدنیا اومد ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 3195 بازدید | 131 پست
ده روز ؟ به باباش گفتن دو الی سه روز باید باشه نه هیچ اتفاق خاصی نیوفتاد امروز نوبت عملم بود 

منم دوقلوهام نارس ودن ۴و ۶روز موندن توی دستگاه زود اومدن خونه ولی یک پدری در امد ازمن 🥴🥴🥴🥴

استارتر امیدوارم بچه‌تون کاملا سالم و گوگولی باشه و اصلا خودتو نگران نکن 🌸 فقط لطفا یه کم چند روز اول بیشتر رو خودت و آرامش فکری و روحیت و سلامتی بچه تمرکز کن، امواج گوشی و استرس براتون خوب نیست. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

[QUOTE=317145783]دکتر گفته ساعت ۱۲ سوند قطع کنن و سعی کنم پاشم نمیدونم چرا تا فردا صبر نکرد راستش البته اگه بتونم پاش ...[/QUOTEمیتونی عزیزم ساعت اول سخته ولی باید راه بری آن شالله نی نیتم زود اوکی شه بیاد بغلت

خدا حفظش کنه گلم حالا این دنیا اومد گریه کرد تو ریکاوری هم گریه کرد یبار دیگم گریه کرد ولی سینه نتون ...

پسرمن هم نمیتونست شیر بخوره متخصص نوزادان برد معدش شستشو داد بعدش شروع کرد به شیر خوردن پسرمن 37هفته دنیا امد

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

نمی خوام بهت استرس بدم  ولی پسر خاله منم اکسیژن کم آورده بود می گفتن احتمال آسفکسی هست ولی نبو ...

آسفکسی چی هست ؟ نمیدونم گفتن چیز خاصی نیست نگران نباش ولی صبح دیوونم کردن نمیوردن بچه رو هر چی می‌پرسیدم هم نمی‌گفتن چی شده 😢

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دردام ثابته شدت نگرفته و نامنظمه میترسم برم امپول فشار بزنن تا صب صبر کنم بنظرت؟

برو عزیزم برووووو

من قشنگ این درد ها رو تاصبح کشیدم دو بار فکر میکردم خواب میبینم نگو وقت زایمانم هست خدا نگه داشت دیر میرفتم اتفاق بدی میفتاد شما هم برو نمیارن امپول فشار بزن زود فقط رحمت رو چک میکنن ببین باز شده یانه

[QUOTE=317145936]چه ربطی داره  دختر من ۳۶هفتگی دنیا آمد طبیعی قشنگ یادمه نگاه میکرد این ور اونور گریه هم نکرد  ...[/QUO

اوخییی پس خسته بود😁

کلا بچه هایی که گریه نمیکنن نمیگم همه یه سری بیشتر شون بخاطرکافی نبودن اکسیژن سی پی میشن....

بخاطر همینه که بچه رو میزنن گریه بیاد... یا آر این بادیا که شبیه دماغ گیره میزارن تو دماغ و دهن بچه تا گریه اش بیاد و نفش بکشه

🌱🫂Softly , I become endless, in you 
استارتر امیدوارم بچه‌تون کاملا سالم و گوگولی باشه و اصلا خودتو نگران نکن 🌸 فقط لطفا یه کم چند روز ا ...

ممنون گلم‌ چشم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دردام ثابته شدت نگرفته و نامنظمه میترسم برم امپول فشار بزنن تا صب صبر کنم بنظرت؟

من بودم صبر نمیکردم یوقت خدایی نکرده بچه مدفوعشو میخوره

برو اگه زود بود و خواستن آمپول فشار بزنن بگو اجازه بدین ورزش کنم تا دردام شروع بشن

بنظرم سهل انگاری نکن

خدایا شکرت❤️لطفا برای شفای همه ی مریضا دعا کنید😘
چه تحملی دارید شما!!! برو خب

😂😂😂💔

درد ثابته شدتش بیشتر نشده منظمم نیست:/

میترسم امپول فشار بزنن بزاعونن😐🚶🏻‍♀️

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
ممنون گلم‌ چشم 

نگران نباش منم پارسال سزارین شدم بچم اکسیژن کم اورد ۵روز تو دستگاه بود الان بغلم خوابه شیر میخوره ان شالله نی نیت به زودی میاد بغلت خوب درکت میکنم خدا حفظش کنه

دیگه حوصله نفس کشیدنم ندارم