برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
استارتر امیدوارم بچهتون کاملا سالم و گوگولی باشه و اصلا خودتو نگران نکن 🌸 فقط لطفا یه کم چند روز اول بیشتر رو خودت و آرامش فکری و روحیت و سلامتی بچه تمرکز کن، امواج گوشی و استرس براتون خوب نیست.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
[QUOTE=317145783]دکتر گفته ساعت ۱۲ سوند قطع کنن و سعی کنم پاشم نمیدونم چرا تا فردا صبر نکرد راستش البته اگه بتونم پاش ...[/QUOTEمیتونی عزیزم ساعت اول سخته ولی باید راه بری آن شالله نی نیتم زود اوکی شه بیاد بغلت
نمی خوام بهت استرس بدم ولی پسر خاله منم اکسیژن کم آورده بود می گفتن احتمال آسفکسی هست ولی نبو ...
آسفکسی چی هست ؟ نمیدونم گفتن چیز خاصی نیست نگران نباش ولی صبح دیوونم کردن نمیوردن بچه رو هر چی میپرسیدم هم نمیگفتن چی شده 😢
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
دردام ثابته شدت نگرفته و نامنظمه میترسم برم امپول فشار بزنن تا صب صبر کنم بنظرت؟
برو عزیزم برووووو
من قشنگ این درد ها رو تاصبح کشیدم دو بار فکر میکردم خواب میبینم نگو وقت زایمانم هست خدا نگه داشت دیر میرفتم اتفاق بدی میفتاد شما هم برو نمیارن امپول فشار بزن زود فقط رحمت رو چک میکنن ببین باز شده یانه
استارتر امیدوارم بچهتون کاملا سالم و گوگولی باشه و اصلا خودتو نگران نکن 🌸 فقط لطفا یه کم چند روز ا ...
ممنون گلم چشم
خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺