2777
2789

پرسیدن داره خدایی ؟

دلار و طلا

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرسیدن داره خدایی ؟ دلار و طلا

دلار که هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم ضرر بدم ولی طلا حتی بدون اجرتش ۷ درصد باید اجرت طلافروشی رو بدی نمیدونم درسته خرید طلا یا نه 

وام مسکن بگیر یه خونه خیلی کوچیک بخر بده رهن

من هنوز ۲۵ سالمم نشده بابام هم خیلی میگه یکی از خانواده پول دستش هست اون متعلق به همه خانواده اس حتما میگه خونه رو بزن به نام من

دلار که هیچ اطلاعاتی ندارم و میترسم ضرر بدم ولی طلا حتی بدون اجرتش ۷ درصد باید اجرت طلافروشی رو بدی ...

دلار دانش نمیخواد قیمتش پایین نمیاد که هیچ بالاترم میره

نگفتم برو رمز ارز بخر یا سهام که دانش بخواد

طلاهم امروز بخری ۱ تومن هیچی نباشه شیش ماه دیگه میشه ۱/۵ پس میارزه

غیر اون باید بدی با پولت کار کنن که کمه و اگرم پس انداز کنی بدی معلوم نیست با این اقتصاد چه بلایی سر پولت بیاد ! سود باشه یا ضرر! شانسیه

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

دلار نه وقتش نیست .طلا بخر . نمی‌دونم چقدر پول داری که بگم چی بخری .خودم باشم میرم سکه میخرم .سکه بسته به میزان پولت فرق داره سعی کن سکه ای با حباب کمتر بخری . ربع سکه نسبتا حبابش بالاست 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .
من هنوز ۲۵ سالمم نشده بابام هم خیلی میگه یکی از خانواده پول دستش هست اون متعلق به همه خانواده اس حتم ...

ببخشیدا ولی عجب بابای مفت خوری داری

عوض اینکه براره رو‌پولت به اسمت خونه بخره

کل پولتو بده طلای بدون اجرت بعد ماشین بخر

بانک سپرده بدم بهتره یا طلا خورد خورد بگیرم؟

سکه و طلا خیلی خوبه اگر نمیخوای مثلا ماه بعد بهش دست بزنی یا دلار

توی بانک باید سپرده کم کم ۱ ساله بزاری تا ۲۳ یا ۲۴ درصد سود بدن

حالا شما ببین کدومش به کارت میاد