2821
2789
عنوان

مشکلات عمل بینی

342 بازدید | 9 پست

سلام دوستان اینجا کسی هست بعد عمل بینی مشکل تنفسی پیدا کرده باشه و فرم بینیش منگنه ای شده باشه من دو ساله عمل کردم سمت چپ بینیم به شدت کیپه ونمی تونم نفس بکشم ونوک بینیم هم حالت گیره ای شده به نظرتون با ترمیم این بهتر میشه

«اللهم عجل لولیک الفرج»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دور و بری هام هرکی عمل کرده نفسش صدا دار شده، یعنی به سختی نفس میکشن حالا نمیدونم این برای همه ای ...

اینا قصور پزشکی هستش من نوک بینیم نسبت به بالای بینی بزرگتره وباد داره و کمی کجه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

اگه میتونی یه عکس بدون فیللتر بذار تا ببینیم شاید خودت زیادی حساس شدی. عمل ترمیم بینی ریسکش بالاست و به جز اون همه هزینه و درد ممکنه چندان هم بهتر نشه. مشکل تنفسی رو به جز عمل ترمیمی با دارو یا عمل سرپایی هم ممکنه بشه حل کرد سعی کن اینو درمان کنی، بخش زیباییش رو بذار کنار. 

اگه میتونی یه عکس بدون فیللتر بذار تا ببینیم شاید خودت زیادی حساس شدی. عمل ترمیم بینی ریسکش بالاست و ...

آره تنفس برام الویت داره ولی سری قبل به دکتر گفتم نوک بینیم انگار کجه گفت خوب بینیت کج بود خیلی بیشعورن 

«اللهم عجل لولیک الفرج»