2777
2789

بچه ها من شش ماه پیش یک سیسی نورامیس زدم ، از همون اول لبم گلوله شد اما الان بیشتر در معرض دیده چون ژل لبم داره اب میشه ولی این لعنتی نمیدونم چرا از بین نمیره 🥺 کسی تجربه داره؟؟خطرناک نیست؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من عکسمو میفرستم ، انزیم بعد شش ماه اوکیه ؟ شما بعد چند ماه زدی ؟ میشه عکس لبتو بفرستی

من کامل انزیم زدم کل ژل رفت من همون اول گلوله بود اما بعد چهار یا پنج ماه رفتم انزیم زدم خودت تو خونه میتونی با سوزن ژلشو خالی کنی یکم درد داره فقط

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
من کامل انزیم زدم کل ژل رفت من همون اول گلوله بود اما بعد چهار یا پنج ماه رفتم انزیم زدم خودت تو خون ...

وای من غلط بکنم با سوزن خالی کنم😑😑

انزیم که زدن لبت ورم کرد؟و اینکه پول گرفتن بابت انزیم؟

من کامل انزیم زدم کل ژل رفت من همون اول گلوله بود اما بعد چهار یا پنج ماه رفتم انزیم زدم خودت تو خون ...

😐عزیزم راهکار اشتباه نده مگه میشه خودش خالیش کنه اونم با سوزن یه حرفهایی میزنید

کلا اجزای صورتم کوچولو همسرم میگه خوبی اجازه نمیده بزنم ولی واقعا دوس دارم ☹️

نه خیلی خوبی نزن به نظرم چون به استرسش نمیارزه 

حداقل اگه خیلی تو فکرت بود برو یه مرکز خوب