بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تحت هیچ شرائطی با صابون مایع دستت رو نشون فقط صابون جامد استفاده کن ،بزار تو جاصوبی مخصوص خودت ،درش ببند یا بگو من چون دستم حساسه ،با صابون جامد باید بشورم که بقیه هم استفاده نکنن،دلت بگیره، موقع ظرف شستن از دستکش ظرفشویی استفاده کن وقتی دستکش رو میخوای آویزون کنی از قسمت انگشتای دستکش به پایین آویزان کن که آب نمونه تو دستکشت،بعد میشه قارچ ،رطوبت داخلش،ولی اونجوری که گفتم همیشه خشک میمونه، دستت مرتب چرب کن ،برو داروخانه برا اگزما کرم دست داره ارک دکتر ژیلا هم خوبه
خیلی خوب بود .و اینکه باید خودتم رعایت کنی دستت زیاد با آب تماس نداشته باشه.گرما زیاد و سرمای زیاد خوب نیست واست.موقع خوابم یادت نره بزن بعدش دستکش نخی از جنس پنبه بپوش
برو متخصص پوست من اگزما داشتم چندبارم رفتم داروخانه پمادهای مختلف میداد ولی با هیچ کدومش بهتر نمیشدم رفت دکتر پوست پماد دست ساز داد خوب شدم بعد چند روز استفاده
تا یه مدت بعدشم هر از گاهی میزد پماده رو میزدم خوب میشد