2777
2789
عنوان

شامپو ضدچربی موی سر

6574 بازدید | 50 پست

سلام 

بچه ها مدتیِ کف سر و موهام چرب شده مثلا امشب میرم حمام فردا صب چربِ و بو میگیره اعصابم خوردِ هر شامپویی که مخصوص موی چربِ استفاده کردم بی فایده بوده کسی میتونه کمکم کنه 

آیا در مورد شامپوی ضد چربی کپیدرما اطلاعاتی دارین ؟ خوب یا نه ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من موهام معمولی رو به خشک ،پرژک زدم کویر لوت شد و از خشکی کلی شوره زد 

شاید واسه تو خوب باشه چون موهات چربه

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
من موهام معمولی رو به خشک ،پرژک زدم کویر لوت شد و از خشکی کلی شوره زد  شاید واسه تو خوب باشه چ ...

وااای نه پرژک اصلا خوب نیست 

مو رو آسیب میزنه حالت کشسانی میکنه اصلا خوب نیست 

وااای نه پرژک اصلا خوب نیست  مو رو آسیب میزنه حالت کشسانی میکنه اصلا خوب نیست

پس بدرد موی چربم نمیخوره

نمیدونی کدوم شامپو به درد مو معمولی رو به خشک میخوره که شوره خشک و خارش نیاره؟ یا به خاطر نرم کننده زیاد مو رو نریزه 

اسم شامپوی رو از اطرافیانت نشنیدی ؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
پس بدرد موی چربم نمیخوره نمیدونی کدوم شامپو به درد مو معمولی رو به خشک میخوره که شوره خشک و خارش نی ...

عزیزم خواهر من موهاش معمولیِ فقط یه کم ریزش داشت دکتر پوست رفت براش شامپوی تقویت کننده کپیدرما نوشت 250 تومنِ اما خیلی خوبه هم موهاش رو نرم میکنه داخل حمام که بعدش راحت شونه میشه هم تقویت کرده و ریزشش کم شده خیلی خیلی راضیِ

عزیزم خواهر من موهاش معمولیِ فقط یه کم ریزش داشت دکتر پوست رفت براش شامپوی تقویت کننده کپیدرما نوشت ...

شامپو خارجی هست یا ایرانی ؟

میشه لطفا از نت عکسشو پیداکنی بفرستی ؟

من دوسه روز پیش دکتر بودم یه شامپو نااشنا اشغال داد بهم ۲۱۰ هزار 

عزیزم خواهر من موهاش معمولیِ فقط یه کم ریزش داشت دکتر پوست رفت براش شامپوی تقویت کننده کپیدرما نوشت ...

ببخشی دکتر مولتی ویتامین و تونیک بهش چی نوشته؟

پس بدرد موی چربم نمیخوره نمیدونی کدوم شامپو به درد مو معمولی رو به خشک میخوره که شوره خشک و خارش نی ...

ببین من شامپو پرایم ،سینره ،   الارو ، فیروز  ،لیمپیو ، فیتووان و صد تا اسم دیگه استفاده کردم اما کپیدرما رو خیلی ها راضی ان باید برم از اون بگیرم 

ببین من شامپو پرایم ،سینره ،   الارو ، فیروز  ،لیمپیو ، فیتووان و صد تا اسم دیگه استفاده ک ...

خواهرت شوره هم داره؟

بگم شامپو کپیدرما مخصوص موی معمولی بده؟

خواهرت شوره هم داره؟ بگم شامپو کپیدرما مخصوص موی معمولی بده؟

اگر موهاتون شوره داره سامپو ضدشوره کپیدرما بگیر 

اگر ریزش داره تقویت کننده کپیدرما بگیر 

نه خواهرم شوره نداشت 

تونیک و اینا هیچی  ریزش داری شما ؟

اره دکتر رفتم زینک پلاس و تونیک سریتا داد فرقی نکرد اینسری یه دکتر دیگه رفتم بزام ازمایش نوشت و یه شامپو ناآشنا که بدرد نمیخوره یعنی هیچ مولتی ویتامینی نداد؟