2777
2789
عنوان

ام اس دارم چجوری به شوهرم بگم

476 بازدید | 49 پست

وقتی باردار بودم با آزمایشای کلی که دکتر نوشته بود از وضع کبد و سطح ویتامین D شک کرد.

بخاطر فشار خون بالا بستری شدم که اونجا هم تاری دید و سردرد و سرگیجه داشتم خلاصه اینکه اولین بار اونجا فهمیدم این بیماری و دارم.

حالا بچم به دنیا اومده دو ماهشه تو این مدت واقعا برام سخت گذشت و به کسی نگفتم.

تا اینکه باشوهرم حرفمون شد قهر کرده از خونه رفته.موندم تنها با مسئولیت بچه دوماهه.حرفشم طلاقه.

حالا یه چالش پیام ناشناس هست میخوام اونجا بهش بگم بیشتر بخاطر اینکه بدونه و فکری به آینده بچش بکنه چون من توانایی قبل و ندارم دیگه.

چجوری بهش بگم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خواهر شوهرت برادر شوهرت بگو

چرا اصلا رفته

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
از هر طرف بلاک کرده جواب تلفن هم نمیده. چجور بگم که باور کنه فکر نکنه بخار ترحم یا چیز دیگه ایه.واق ...

من ۱۴ ساله ام اس دارم دقیقا ۶ ماه بعد عروسیمون فهمیدیم و هیچ تغییری توی کیفیت زندگیم ایجاد نشده . شما هم اول مطمئن شو بعد اعلام کن ام اس فقط با ام ار ای قطعیت پیدا میکنه . انجام دادی ؟