2777
2789
عنوان

خیاطه پارچه۴ میلیونیمو قهوه ای کرد

9032 بازدید | 365 پست

🥲😭😭😭😭بچه ها هفته دیگه عروسی خواهر شوهرمه رفتم یه پارچه خریدم متری دوتومن دادم به خیاط یه مدل خیلی شیک بدوزه برام

ینی زدههه ریدههه اصلا که شبیه مدلم نیست مدلش بلنده این کوتاه تر دوخته تاساق پام باکفش پاشنه دار گ.وه میشه یعنی

بعد قسمت سینشو زده ریده قشنگ😭😭😭🥲🥲

همسرم گفت این چیه خیلی زشته من نمیخوام اینو یپوشی

هنوزم پول خیاطرو ندادم شوهرشم فوت کرده رفته چهلم شوهرش شهرستان چیکااررر کنم هرچیم پیام میدم جواب نمیده چی بگم بهششش که خسارت پارچمو بده😭😭😭

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کار خیاط مطمئن نبودی چرا پارچه دادی بهش الان میخای چیکار کنی

مادرشوهرم معرفی کرد گفت کارش خیلی خوبه😭😭😭

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
مجلسی لباس تو دبی بهترین لباس و با ارسال میده ۴ تومن اونوقت تو فقط ۴ تومن پارچه گرفتی. عقل نداری راح ...

من اتفاقا پارچه عربی کار شده خریدم متری دوتومن 

اخه ب کسی ک عزاداره کار میدن؟ اومد برو خسارت بگیر ازش  یا لباسو ب یکی بفروش پولشو بگیر

گزاشتم دیوار نمیخرنننن😭😭😭🥲🥲چی بگم بهزنیکههه

منکه هیچوقت از خیاط شانس نیاوردم

من نه ارایشگر نه خیاط مردشورشونو ببرم چرا وقتی بلد نیستن الکی کار مردمو قبول میکنن😭

عکسشو میذاری ببینیم؟

برای دادن طرح درمان دندانپزشکی عکس رادیوگرافی و معاینه کلینیکی دندان ضروریه، با توضیحات که خودتون درباره شرایط دندان میگید در ۹۰ درصد موارد امکان دادن نظر درست وجود نداره، بنابراین از جواب دادن معذورم.