2777
2789
عنوان

حق با اقايون

76 بازدید | 25 پست

در كشوري هستيم كه اول و اخر حق با اقايون … سوال اصلي ام اينه برام عدم اشتغال و عدم تمكين زده هر دو اينا تو يه شعبه هستن وكيل ام گفت نرو … و امروز بود و نرفتم چندين مرتبه تماس گرفتن من شماره ناشناس اصولا پاسخ نميدم زياد تماس باشه جواب ميدم … خلاصه جواب دادم 😒🙁 بهم گفتن فردا حتما بايد بياي كه گفتم سرم شلوغ نيستم ! گفت سوپرماركت نيست 🤣😂گفتم بزار براي دوشنبه ساعت ٥ ميام چون بعد از ظهر اين شورا هستن و گفت حتما بياين كه دو تا پرونده رسيدگي بشه ! چون عدم تمكين ام ١٩ اذر تولد منه كه اونم وكيل ام گفت نرو …  عذر ميخوام زياد شد … فقط من بايد چي بگم !؟؟؟ چون اولا شوهر گذاشته رفته نزديك ٨ ماه واينكه كارمم مربي ام كارم فقط خانم هاست ☺️و در ضمن خودش خسيس نبود ك من فقط تمرين ميكردم تا بخوام كار كنم و اينكه نفقه امم ٢٥٠٠ كارشناس تايين كرد…. و اينكه من در سند ازدواج هم زده شاغل … 

🕊
اگه وکیل میگه نرو پس نرو  درد همه وکیلا اینه ک چرا موکلشون آخر کار خودشونو میکنن😂

نه نرفتم اما تماس  گرفتن پشت سر هم كه چرا نيومدي بايد فردا بياي كه گفتم نميتونم گفتن بايد براي فردا يه ساعت مشخص به ما بگيد كه براي دوشنبه گفتم اخر …  گفتم بيينم من بايد چيكار كنم. دو تا پرونده ام ميخواد  برسي كنه پيشاپيش … اخه وقتي ميگن حق با اقايون بايد چي گفت … طرف بايد بزنه بكشه تازه قبول كنن دست بزن داشته وقتي يكي ميخواد زندگي كنه و يا ترس داره نميره دنبال پزشك قانوني و پليس … 

🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توافقی جدا شین راضی نمیشه

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
همین ی بار  ولی کاش جواب نمیدادی ب وکیلت بگو ببین اون چی میگه

اره من كلا جواب شماره ناشناس نميدم اما زياد تماس گرفت مجبور شدم ، وكيل ام ك ميگه نرو اصلا و گوشي رو خاموش كن … اما نميشه ك فرار كرد … اون ميگه شايد بخوان صبح و سازش كنيد و يه چيزي بيارن امضا كني ….. ك گفت تو اين موقعيت قرار نگير ممنونم از شما هم عزيز 

🕊
فکر کنم زده شاغل نتونن مانع کارت بشن......با وکیلت حرف بزن

براي شغل ام چون كارم با خانم هاست و كلا شاغل بودم قبل ازدواج امم، الان تو اين شورا هر دو پرونده رو ميخوان برسي كنن ، عدم تميكن ام - ١٩ اذر بوده اما ميخوان زود برسي كنن با همين شغل … 

🕊

دادگاه های ایران بلانسبت همه ما خانم ها ..زن هارو ادم حساب نمیکنن از نگهبان دم در تا قاضی یه زن ستیز به تمام معنا هستن..خود قاضی میگفت نفقه بچه و زن انقدرررررر کم میزنیم که زن انقدررررر بهش فشار بیاد تا حقی مطالبه نکنه و کوتاه بیاد.....