شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
من که داره 4ماهم تموم میشه هنوزم دهنم طعم زهر میده،😥
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍
من که داره 4ماهم تموم میشه هنوزم دهنم طعم زهر میده،😥
چرا آخه 🥵🥵🥵خیلی بده خدایی
همون تهوع بهتره
نینی پسره ؟
دقیقا همین الان همین مشکلو دارم من چند روزه اعصابمو خورد کرده
خیلی بده و سخت 🤒🤒🤒
من سر پسرم دهنم شیرین شده بود خواهرشوهرم دختر بود تلخ شده بود نمیدونم درسته یا نه
اره میگن سر دختر دهن تلخ میشه
یکی بهم گفت شربت آبلیمو درست کن بخور خوب میشی میخورم ولی فقط نیم ساعت خوبم باز مثل قبل میشم😕
به منم یکی گغت آدامس
هنوز امتحان نکردم
نمی دونم دلیلش چیه به دکترم گفتم گفت طبیعی هم اسید معده میتونه باشه هم ویارته من حتی قرص معده میخورم ولی بازم اثر نداره دکتر تو سونو ان تی گفت احتمال زیاد پسره هفته بعد قراره برم انومالی
پسر نازم میشه پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی دوست داره اینو همیشه یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤
نمی دونم دلیلش چیه به دکترم گفتم گفت طبیعی هم اسید معده میتونه باشه هم ویارته من حتی قرص معده میخورم ...
اره اسید معده هم میتونه باشه
آخه شنیدم دهن تلخ میشه دختره
یادم باشه اسمتو رفتی سونو بپرسم ازت😁