2777
2789

من از دیشب دهنم تلخه 

هر چی میخورم حتی آب تلخه 

چیکار میشه کرد ؟ 

هر روز یه داستان. دارم من 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

من که داره 4ماهم تموم میشه هنوزم دهنم طعم زهر میده،😥

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین الان همین مشکلو دارم من

چند روزه اعصابمو خورد کرده

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
جنسیت بچه اتون مشخص شده؟

نه گلم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
من که داره 4ماهم تموم میشه هنوزم دهنم طعم زهر میده،😥

چرا آخه 🥵🥵🥵خیلی بده خدایی 

همون تهوع بهتره 

نینی پسره ؟

دقیقا همین الان همین مشکلو دارم من چند روزه اعصابمو خورد کرده

خیلی بده و سخت 🤒🤒🤒

یکی بهم گفت شربت آبلیمو درست کن بخور خوب میشی 

میخورم ولی فقط نیم ساعت خوبم باز مثل قبل میشم😕

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
من سر پسرم دهنم شیرین شده بود خواهرشوهرم دختر بود تلخ شده بود نمیدونم درسته یا نه

اره میگن سر دختر دهن تلخ میشه 

یکی بهم گفت شربت آبلیمو درست کن بخور خوب میشی  میخورم ولی فقط نیم ساعت خوبم باز مثل قبل میشم😕

به منم یکی گغت آدامس 

هنوز امتحان نکردم 

چرا آخه 🥵🥵🥵خیلی بده خدایی  همون تهوع بهتره  نینی پسره ؟

نمی دونم دلیلش چیه به دکترم گفتم گفت طبیعی هم اسید معده میتونه باشه هم ویارته من حتی قرص معده میخورم ولی بازم اثر نداره دکتر تو سونو ان تی گفت احتمال زیاد پسره هفته بعد قراره برم انومالی

پسر نازم میشه  پیش خدا دعا کنی این نینی برامون بمونه و صحیح و سالم بیاد بغل منو بابایی قربون قد بالات برم که نشد  بیایی بغلمون من میدونم جات پیش خدا از آغوش من بهتره قشنگم مامان خیلی  دوست داره اینو همیشه  یادت باشه منتظر م باش یه روز میام پیشت مامانی.....هیچکس از نبرد زندگی زنده بیرون نیومده پس سخت نگیرید!!!!!!!!!!!!!امیر محمدمن 6ماهه تو شکمم ایست قلبی کردو رفت پیش خدا  ...یک نفر رفت که همه جانم بود🖤 🖤🖤

خیلی بده و سخت 🤒🤒🤒

خیلی واقعا

بدترش اینه که بعضیا فکر میکنن الکی دارم ادا میام

نمی دونم دلیلش چیه به دکترم گفتم گفت طبیعی هم اسید معده میتونه باشه هم ویارته من حتی قرص معده میخورم ...

اره اسید معده هم می‌تونه باشه 

آخه شنیدم دهن تلخ میشه دختره 

یادم باشه اسمتو رفتی سونو بپرسم ازت😁

به منم یکی گغت آدامس  هنوز امتحان نکردم

آدامس هم امتحان کردم ولی رو من جواب نمیده فکر کنم بعدش که مزش میره حالت تهوع میگیرم