2777
2789

سلام من پریودم بدون دارو نامنظمه مثلا2.3ماهی یبار میشم

تواقدام بارداری هستم

اینماهم لتروزول و پروژسترون ودگزا خوردم 

اونماه 18پریود شدم

اینماه خبری نیس بیبی چکم صبی گذاشتم منفی بود

میشه مثلا لقاح دیرانجام شده؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پریودت تااین حد نامنظمه نمیتونی طبق ی پری بگی ک این ماهم همون تایم پری میشی ک.بایدصبرکنی تا موعدتقریبی ک خودت میدونی بشه.اگه عقب افتاد بیبی بزن اونموقع

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
وقتی پریودت تااین حد نامنظمه نمیتونی طبق ی پری بگی ک این ماهم همون تایم پری میشی ک.بایدصبرکنی تا موع ...

اخه 1سال ونیم دارو میخورم وهرماه دقیق سر تایمم میشم

بدون دارو نامنظمه

اخه 1سال ونیم دارو میخورم وهرماه دقیق سر تایمم میشم بدون دارو نامنظمه

خب الان دارویی ک میگی خوردی منظورت همون لتروزول و دگزاعه؟موعدت برحسب دقیق بودنت چ تاریخیه؟

موعدم 18عزیزم

خو اگه موعدت ١٨بوده دوروز عقب انداختی که

بیبی زدی؟

ببین دارو ب تنهای همیشه جواب نمیده باید امپولم بزنی امپول اچ سی جی.نمیدونم زدی یانه ولی معمولا 10سیکل سونو میشن ک تا١١یا١٢سیکل امپولو بزنن...توی این شرایط دوهفته بعداز امپول یا باید پری بیاد یا بیبی باید مثبت شه

اگه موعدت ١٨بوده امپول هم زده باشی دوروز عقب انداختی.اگه بیبی بزنی جوابش کاذب نیس چون اثرامپول زیر ١۴روز نهایت ١۴روز میمونه تو بدن

ایشالله ک مامی شده باشی گلی

اره اینماه داروهامو قوی کرد لتروزول و دگزا داد میگم شاید واسه اونه

داروهرچقدرم قوی باشه اگه سرموقع استفاده بشه پری منظم میاد.البته رو همه جواب نمیده ولی اکثریت اینجوریه

برو بیبی بگیر بزن منم تگ کن ببینم😁مثبت دوس دارم

داروهرچقدرم قوی باشه اگه سرموقع استفاده بشه پری منظم میاد.البته رو همه جواب نمیده ولی اکثریت اینجوری ...

اره عشقم زنگ زدم دکترم گفت چند روز صبر کن 

اگ نشدی بیبی بزن واگ منفی بود بیا پیشم

خو اگه موعدت ١٨بوده دوروز عقب انداختی که بیبی زدی؟ ببین دارو ب تنهای همیشه جواب نمیده باید امپولم ...

نه امپول رو نزدم

چندتا جا خوندم گفتن یک ماه دوماه امپول نمیدن بعضی دکترا اگ نشدی اون امپوله رو میدن

حالا منتظرم ببینم چی میشه

نه امپول رو نزدم چندتا جا خوندم گفتن یک ماه دوماه امپول نمیدن بعضی دکترا اگ نشدی اون امپوله رو میدن ...

معمولاامپولو میدن...

وگرنه کیست میشه 

ایشالله که واسه شماکیست نمیشه و جواب بگیری