2777
2789

امسال سه روز در هفته شوهرم ماموریته، من که همیشه دم از زندگی مستقل و فلان میزدم هر هفته داره حالم بدتر و بدتر میشه، دلم بحدی میگیره شبا که میخوام دق کنم. حالا خودمم خداروشکر امسال کارم جور شده چند روز در هفته رو مشغولم آ، اما میام خونه یه جا میفتم نه غذا میخورم نه چای دم میکنم برا خودم با اینکه هوس میکنم، اصلا نمیدونم چرا اینشکلی شدم، خودمو ول کردم، همش دلتنگی میکنم، اونم بعد از این همه سال زندگی، و با این همه کار تلنبار شده که دارم🥺🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربشو داشتم که قبلاً اینجوری بوده الان که جوری شده که مثلاً توی ماه ۱۰ روزشو ماموریته اونم پشت ...

کاش منم بخودم بیام، الان نیم‌ساعته یه گوشه نشستم گریه میکنم، انگار مرض دارم کلیپ غمگین میبینم. ظرفام مونده، یه سری چیزا باید بنویسم همشون موندن

متاسفم برا خودم اه😭😭

منم همینطورم خیلی به همسرم وابستم ولی کتاب خوندن و سریال توی ژانری که علاقه داری رو شروع کن سریال بهترین سرگرمیه مخصوصا طولانیم باشه من که اینطوری وقتمو پر میکنم

زندگی فقط با عشق قشنگه💕🌱🍀🌸
منم همینطورم خیلی به همسرم وابستم ولی کتاب خوندن و سریال توی ژانری که علاقه داری رو شروع کن سریال به ...

چه سریالی پیشنهاد میکنی؟؟ من اهل فیلمای جنایی و ترسناک نیستم

کاش منم بخودم بیام، الان نیم‌ساعته یه گوشه نشستم گریه میکنم، انگار مرض دارم کلیپ غمگین میبینم. ظرفام ...

ببین من خودم جوریم که بعد ۱۲ سال هنوزم وقتی میره ماموریت اصلاً خیلی دلتنگ میشم اونم همینطوره ولی به نظرم گاهی اوقات اینکه زن و شوهر یکم از هم فاصله داشته باشند و یکم دلتنگ هم بشن نیازه یعنی توی زندگی خیلی نیاز حس میشه حالا به نظر من تو هم با توجه به مشکلاتی که تو زندگی با شوهرت داری، فرصت خوبیه که بشینی یکم راجع به کارات حرف بزنی ببینی که چطوری می‌تونی زندگیتو بهتر بکنی ببین حیفه به خدا همین که میره ماموریتو تو دلتنگش میشی یعنی دوسش داری و این دوست داشتنه خیلی ارزشش بیشتر از اون دعواها و بحثاست یعنی به نظر من باهاش صحبت کن و اینجوری زندگیتو خیلی بهتر میشه

چه سریالی پیشنهاد میکنی؟؟ من اهل فیلمای جنایی و ترسناک نیستم

چه ژانری دوست داری؟سریالای ترکی بعضیاشون قشنگن الان چشم چران عمارت رو بورسه اگه خوشت بیاد عاشقانست هیجانم داره کمی سریالای ایرانیم که خیلی زیاد شدن بیشترشونم قشنگن

زندگی فقط با عشق قشنگه💕🌱🍀🌸