2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شروع کردم پسرم یبوست شده فعلا دارم فقط چیزهای سبک و ملین بهش میدم مثل پوره گلابی و سیب روغن‌بادام ...

چند ماهشه؟

منم از 5 ماهگی شروع کردم چند روز لعاب دادم بعدش فرنی ولی خب دختر منم چند بار یوبی شد اما خودش خدا رو شکر بهتر شد

پسره تولدش ۳۶۰۰ بود ۴ماهگی ۷کیلو الانشو نمیدونم واسه واکسن۶ماهگی ببرمش وزنش کنه ببینم چقدر شده ۲۶ وا ...

خدا حفظش کنه ،ماشالله وزنش خوبه 

دختر من تولدش 2800بود الان 6800 هست ،28 واکسن داره

پسره تولدش ۳۶۰۰ بود ۴ماهگی ۷کیلو الانشو نمیدونم واسه واکسن۶ماهگی ببرمش وزنش کنه ببینم چقدر شده ۲۶ وا ...

راستی خواب پسرت درست شد؟چیکار کردی ؟

دختر منم از 20روزگیش بدخواب شد تا الان که نزدیک 6ماهشه درست نشده

راستی خواب پسرت درست شد؟چیکار کردی ؟ دختر منم از 20روزگیش بدخواب شد تا الان که نزدیک 6ماهشه درست نش ...

نه درست نشده ولی خب از قبل بهتره الان شب‌ها ساعت ۱یا۲ میخوابه تا ساعت ۷یا۸

نه درست نشده ولی خب از قبل بهتره الان شب‌ها ساعت ۱یا۲ میخوابه تا ساعت ۷یا۸

دختر منم شبا ساعت سه می‌خوابه تا 11بعضی روزانه بیشتر ،یکی دو هفته است که سه می‌خوابه قبل اون یه ماه بود 4میخوابید ،روزام نیم ساعت می‌خوابه یکم نیم یا دو ساعت بیداره