2777
2789
عنوان

شپش😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 48 پست
اره لعنت بهشون لعنت  خستم کردن واقعا من ک ۳روزه درگیرم بعضیا میگن تا دوماه درگیر بودیم

متاسفانه من خیلی دیر فهمیدم ، اصلا نمیدونستم چیه چه شکلیه ، رو سر دخترم راه میرفتن قشنگ ، همون بار اول تموم شد ، نگران نباش

متاسفانه من خیلی دیر فهمیدم ، اصلا نمیدونستم چیه چه شکلیه ، رو سر دخترم راه میرفتن قشنگ ، همون بار ا ...

اخی 

من خیلی زود فهمیدم دکتر گفت شروعشه

الان دو روزه دیگ شپش زنده پیدا نکردم و رشکهایی که در میارم پوچ شدن

چجور خیالم راحت بشه که ریشه کن شدن؟

توی محلوله نوشته تا ۵ روز اگ شپش زنده پیدا نشه دیگ تموم شده 

ولی امروز ارایشگاهه میگفت نه ی هفته کمه باید بگذره خیلی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی  من خیلی زود فهمیدم دکتر گفت شروعشه الان دو روزه دیگ شپش زنده پیدا نکردم و رشکهایی که در ...

واسه دخترم هم محلولی که گرفتم ۸ ساعت باید میموند تا همش از بین مرفت ، همون بار اول تقریبا از بین رفتن ولی تا یه هفته موهاشو هر شب چک میکردم مثلا در حد چند تا دونه تخم مونده بود هنوز که جدا میکردم ، یه هفته ای تموم شد دیگه

واسه دخترم هم محلولی که گرفتم ۸ ساعت باید میموند تا همش از بین مرفت ، همون بار اول تقریبا از بین رفت ...

خداروشکر

منم هرچی در میارم دیگ پوچه کسیو ندارم اینجا در بیاره برام شوهرم در میاره که مردا هم عین ما تیزبین نیستن فردا میخوام برم بهداشت نگاه کنه موهامو 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی