2777
2789
عنوان

شپش😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 48 پست
اسی هیچ کار نکن فقط قطره شپش کیمیا بخر از عطاری اب روی آتیش 130خریدم با دوبار استفاده ریش کن شدن

ببین ی اسپری شپش اسمس کیمیا گفت خیلی خوبه تضمینی بهت میدم همونه بنظرت

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ببین ی اسپری شپش اسمس کیمیا گفت خیلی خوبه تضمینی بهت میدم همونه بنظرت

قطره هست این که من میگم صب کن عکسش بزارم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

قطره هست این که من میگم صب کن عکسش بزارم 

الان دیدم زده یلدا 

ولی قبلش گفت کیمیا 

حالا فعلا اینو زدم گفت خیلی خوبه تضمینی بهت میدم 

الان شونه کردم دیگ شپش نیومد فقط رشک در اوردم اونم با سختی انقدر ریزن که خیلی باید زوم بشم تا ببینمشون 

دارم سکته میکنم دو روزه خوابو خوراکم شده گریه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
دختر منم هفته پیش متوجه شدیم داره ، برو داروخونه محلول شپش برند پریم بگیر بزن همون دفعه اول همه رو ا ...

دخترتون خوب شد؟

من در کل ۶ تا بالغ در اومد از سرم بعد شامپو زدن دوباره کلی شونه زدم دوتا خیلی خیلی ریز که معلوم بود دارن رشد میکنن در اومد 

ولی هربار که شونه زدم چندتا رشک در اومده 

رشکا هم با چشم روی موهام دیده نمیشن خیلی خیلی ریزن فقط داروخونه بهم گفت بذار روی دوتا صدف ناخنت اگه صدای تقه بده تخمه 

کلا من یبار با شامپویی ک دکتر عمومی داد شستم ولی شپشایی که بعد شونه زدن در اومدن زنده بودن

بعدش موهامو با باد داغ سشوار شونه زدم 

فرداش رفتم عطاری ی اسپری داد گفت ۱۰۰درصد تضمینش میکنم اگ خوب نبود بیا بهم بگو یبار بزنی تمومه گفت یبار کلا نرم کننده بزن ب کل موهات بعدشونه کن تا بریزن بیرون که من فقط یدونه بچه شپش در اومد .بعد خشک‌کن سرتو از اون محلوله اسپری کن بعد ۵دقیقه شونه کن با دندونه ریز

ک من فقط تخم در اومد از سرم 

روی جعبش نوشته دو روز صبر کنید ۷۰درصدرشکا میمیرن دوباره بعد دوروز بزنین تا ۳۰ درصد بقیشم بره تا ۵روز دیگ نباید شپش زنده روی سر بمونه رشکا هم پوک میکنه

خداکنه جواب بده دارم دیوونه میشم انقدر ک حالم بده بخدا ادم تمیزی هستم من از مهد گرفتم

انشالله از بین میرن عزیزم  منم روزی که دیدم روانی شده بودم🥴

چکار کردی شما؟

چقدر زمان برد

واقعا هم دیوونه کننده س من که خیلی بهم ریختم 

از ی طرف مادر بزرگم حالش بد تو ای سیو موهام اینطوری بعد چندماه تلاش برای بارداری دوباره پریود شدم 

اصلا ی وضعیه که داغونم کرده 

بخاطر شپش میخوام ب مدیرمون بگم دیگ‌نمیخوام بیام سرکار خسته شدم از اول پاییز مریضم الانم معلوم‌نیست از کی گرفتم تو مهد زیر بار نمیره میگ‌نه تو از جای دیگ گرفتی

پارسالم من همش مریض بودم میگفت تو ضعیفی سیستم ایمینیت پایینه چرا ما مریض نمیشیم 

چند وقت بعدش خودشو دخترش چند روی افتادن از بس حالشون بد بود 

چکار کردی شما؟ چقدر زمان برد واقعا هم دیوونه کننده س من که خیلی بهم ریختم  از ی طرف مادر بزر ...

عزیزم خانواده خود من همه معلم بودند 

هیچ کدوم شپش نگرفتند والا از مدرسه 

ولی ما شهریور رفتیم شمال با اینکه خیلی وقتا میریم و همه چیز هم میبرم ملافه و ... ولی از شانس دخترم و بچه داداشم شپش گرفتند از اونجا و بعد به کل فامیل هم داده بودند 

من سریع دخترمو دکتر بردم و نوشتم برات محلول و شامپو داد که اون از بین بردشون شکر خدا ولی چون زن داداشم درگیر پدر مادرش که بیمار شدن بود و نتونست درست درمان کنه دوباره دخترم از بچه داداشم گرفت 

این سری دوباره محلول و شامپو رو تکرار کردم طبق دستور دکتر که برات نوشتم و زن داداشم هم برای بچش زد 

الان یه هفته هست هر روز موهای دخترم و لایه لایه چک میکنم شکر خدا چیزی ندیدم اصلا دیگه 

همه تخم ها هم در آوردم براش و همه پوک بودن 

ولی باز استرس منو ول نمیکنه 

شاید به توصیه دوستان قطره کیمیا هم بگیرم براش بزنم 

ضمنا دکتر گفت حتما حتما هر روز صبح میخواد مدرسه بره تو یه ظرف آب جوش و سرکه نصف نصف بریز و موهاشو باهاش شونه بکش تا دیگه از مدرسه هم نگیره و منم همین کارو میکنم 

حتی همین امروز هم قبل خوابش موهاشو لایه لایه هم چک کردم هم آب سرکه با شانه کشیدم براش 

رسما داغون شدم ولی شکر خدا انگار دیگه از بین رفتن کامل 

هیچی به اندازه این قطره کارساز نیست من تقریبا همه راه ها رو رفتم ولی با یک بار استفاده این قطره نتیجه دیدم 

برای گرفتن حاجتتون آیه ۴۸ و ۵۰ سوره زخرف رو با اعراب بنویسید و پایینش هم خواسته و حاجتتون رو به صورت تشکر و سپاسگذاری از خدا بنویسین با یه مقدار پول بزارین لای قرآن بعد از گرفتن حاجت پولو بندازین صدقه یا بدین به نیازمند انشاءالله که حاجت میگیرین 🌹ممنون از کسی که اینو گفت ومنم تا بتونم اینجا میگم انشاءالله همه به خواسته هاشون برسن 

رشک براقه و میچسبه به مو

شوره با فوت و تکون دادن مو راحت میریزه

فقط باید تو حموم نرم کننده بزنی و با شونه دندونه ریز شونه کنی

یا اینکه کسی باشه ک باحوصله دونه دونه همه شو از سرت دراره

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍
دخترتون خوب شد؟ من در کل ۶ تا بالغ در اومد از سرم بعد شامپو زدن دوباره کلی شونه زدم دوتا خیلی خیلی ...

اره خوب شد ، پر شده بود تو سرش  زنده راه میرفتن ، ببین محلول پریم ۲۳۰ تومن خریدم میزنی به کف سر بعد شونه میکنی راحته چون چرب میکنه مو رو بعد از ۸ ساعت میشوری ، یه هفته بعد تکرارش میکنی ، همون بار اول از بین میره بار دوم واسه محکم کاریه ، منم اصلا شپش ندیده بودم دخترم از مدرسه گرفت

اره خوب شد ، پر شده بود تو سرش  زنده راه میرفتن ، ببین محلول پریم ۲۳۰ تومن خریدم میزنی به کف سر ...

خیلی بده خیلی

ی محلول از عطاری گرفتم با تضمین داد بهم گفت خیلی جواب داده 

دیشب زدم امروز تمام رشکا پوک شده بودن خیلی شوهرم با دقت نگاه کرد خیلی در اورد ولی فشار میدادم همه پوک بودن یدونش صدا داد 😩

فرداهم باید بزنم انشالله ریشه کن بشه دیگ

موهام خیلی کمه بخاطر همین راحت میشه نگاه کرد 

دعا کن بره مال منم 

از کجا دیگ بفهمم رفتن 😔وسواسش بدتره تمام زندگیو با ابجوش دارم میشورم

خیلی بده خیلی ی محلول از عطاری گرفتم با تضمین داد بهم گفت خیلی جواب داده  دیشب زدم امروز تمام ...

حتما تا چند روز موهاتو چک کن چیزی هست جدا کنه که نمونه رو سرت ، یدونه هم بمونه شروع میکنه زیاد شدن، 

نگران نباش فقط باید اساسی ریشه کن کنی

حتما تا چند روز موهاتو چک کن چیزی هست جدا کنه که نمونه رو سرت ، یدونه هم بمونه شروع میکنه زیاد شدن،& ...

اره لعنت بهشون لعنت 

خستم کردن واقعا من ک ۳روزه درگیرم بعضیا میگن تا دوماه درگیر بودیم