2777
2789

کتاب خوبیه و چه بسا بهتره که خود کتاب رو تهیه کنید تا پی دی اف و...

من قبلا پی دی افشو داشتم ولی سخت بود یادگیری و خوندنش

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

فعلا که حالم خوب نیست 

بهترشدم حتمامیخونم خیلی ب کتاب علاقه دارم

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درباره ای چیه

راهنمای زنان و دخترانی که در استانه برقراری پیوند زناشویی یا روابط عاطفی هستن

برای ایجاد رابطه ای با تدبیر و حفظ ارزشمندی ها و عزت نفس

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

اینجا تاپیک های فرهنگی استقبال نمیشه فقط خاله زنکی... 

درسته 

ولی مهم نیست ... بارها حتی سر تاپیکای اموزشیم بهم توهین و فحاشی ام شده 

ولی خب مهم همون یه تعداد کمی هستن که ممکنه به دردشون بخوره

اتفاقا بنظرم کتابش روانشناسی زرد بود به زبان ساده تر همون آموزش های خانم های قری که چیکار کنی پارنت ...

روانشناسی زرد؟؟

باشه شما درست میگید

این صرفا نظر خودم نیست از منتقدای کتابم بپرسی نظرشون همینه

من یه کتاب رو بخوام بخونم دنبال انتقاد و ایرادش نمیگردم!

ترجیح میدم خودم بخونمش و با عقل و شعور خودم بسنجم

چیزی بنام روانشناسی زرد وجود نداره و اینو کسایی کردن تو مغزتون که ترجیح شون بر اینه که شما تو همون ماتریکس بمونید و ازش خارج نشید تا مبادا نون خودشونم اجر بشه...

بهرحال من اصراری ندارم شما مطالعه اش کنید من چیزی که برای خودم مفید باشه رو میام اینجا و معرفیش میکنم

من یه کتاب رو بخوام بخونم دنبال انتقاد و ایرادش نمیگردم! ترجیح میدم خودم بخونمش و با عقل و شعور خود ...

اگه نظرات منتقدا رو هم نادیده بگیریم خودم که کتابو خوندم متوجه شدم چقدر سطحیه

بعدشم عزیزم چرا گارد میگیری؟ روی کتابم تعصب داری؟ نظرت و درمورد کتاب گفتی منم گفتم

باید از هم یاد بگیریم و نظراتمون رو به اشتراک بذاریم

البته ترجیح میدم با کسی که معتقده روانشناسی زرد وجود نداره و ما تو ماریکس گیر افتادیم بحث نکنم

I support women's wrong/I'm a mf starboy
اگه نظرات منتقدا رو هم نادیده بگیریم خودم که کتابو خوندم متوجه شدم چقدر سطحیه بعدشم عزیزم چرا گارد ...

خب اگر معتقدی بحث نکنی چرا پیام میذاری از اول؟

بنده نه گارد گرفتم نه کتاب خوندن، نخوندن کسی برام مهمه

خوبه بالا نوشتم شما نمیخوای خب مطالعه نکن ولی من کاری که خودم دوست دارم و درستش میدونم انجام میدم 

خب اگر معتقدی بحث نکنی چرا پیام میذاری از اول؟ بنده نه گارد گرفتم نه کتاب خوندن، نخوندن کسی برام مه ...

گویا شما فرق نظر دادن و بحث کردن رو متوجه نمیشی

هدفم بحث نبود متاسفم اگه تند برخورد کردم

روز خوش

I support women's wrong/I'm a mf starboy