2777
2789

سلام دوستای گلم اومدم که براتون از اتفاقی که ب ای خودم افتاد بگم شاید یه نفر هم که شده عبرت بگیره  من یه دختر هشت ساله دارم سال قبل تصمیم به بارداری گرفتم و رژیم غذایی و تخمک گذاری و طب سنتی و... خلاصه هرچی که فکرشو بکنید رو رعایت کردم که یه پسرم داشته باشم اطرافیانم رو دیده بودم هرکس رژیم گرفته بود و رعایت کرده بود به جنسیت دلخواهش رسیده بود منم که مطمن بودم همه چیزو رعایت کردم از سنوی سریالی گرفته تا ممنوعیت غذایی تقویت همسرو...وقتی باردار شدم تقریبا مطمئن بودم که راهو درست رفتم تا بالاخره وقت سنو رسید و معلوم شد جنسیت بچم دختره انقدر من به خودم تلقین کرده بودم که تو وضعیت روحی خیلی سختی افتادم همسرم اصلا به جنسیت بچه اهمیت نمیداد اما خودم انگار غرق شده بودم خلاصه که کل بارداریم به گریه و افسردگی گذشت الان تازه زایمان کردم انقدر من دخترمو دوست دارم که حد و حدودی نداره خواهش میکنم ازتون راهی که من رفتم رو نرید که بی راهه بود علاوه بر هزینه های زیادی که کردم از لحاظ روح و روان داغون شدم اگر جنسیت براتون خیلی مهمه رژیم بگیرید اما فقط توکلتون به خدا باشه و هرچی براتون خواست راضی باشید 

زندگی فقط با عشق قشنگه💕🌱🍀🌸

قدم نو رسیده مبارک باشه انشالله تنش سالم پر برکت باشه براتون منم یه دختر هفت ساله دارم وقصددارم برادومی دوست دارم پسر باشه ولی همه چی رو سپردم بخدا 

خدا جونم ممنون ازت    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم نو رسیده مبارک باشه انشالله تنش سالم پر برکت باشه براتون منم یه دختر هفت ساله دارم وقصددارم براد ...

ممنونم انشالله هرچی که به صلاحتونه پیش بیاد منم دلم پسر میخواست اما الان انقد نینیمو دوست دارم که برگردم عقب بازم همینو میخوام🥰

من همسرم خیلی اصرار به تعیین جنسیت داره خیلی اصرار کرد ای وی اف کنیم هفتاد میلیون هزینه شد سی و پنج تا تخمک ازم گرفتن هیجده تا جنین شد بعد از دو هفته رفتم کارت جنین بگیرم گفتن همه جنین ها از بین رفتن خیلی برام عجیبه حالا میگه رژیم بگیریم منم گفتم باشه ولی فک نکن حتما میشه برا منکه جنسیت مهم نیس 

قضیه من برعکسه شماس پنج ماه فک میکردم دختره با اون رویا زندگی کردم پنج‌ماهو همچی دخترونه انتخاب کرده بودم تااینکه انومالی گف پسره همونجا گریه زاریم شرو‌ شد تا چندروز حالم داغون بود الان یکم با خودم کنار اومدم تقریبا

عزیزانم میشه برای براورده شدنه حاجتم صلوات بفرستین💔💔ممنون♥️
قضیه من برعکسه شماس پنج ماه فک میکردم دختره با اون رویا زندگی کردم پنج‌ماهو همچی دخترونه انتخاب کرده ...

انگار توی بارداری آدم حساستره چون واقعا قضیه رو بزرگ میبینی اما به محض اینکه به دنیا بیاد عاشقش میشی

شاید دختر باشه آخه منم اینجوری بودم

تو پسرم اینجوری نبودم خدا از دهنت بشنوه از خدا خواستم یه دختر بده دیکه جمع کنم سونواول احتمال داده دختره فردا قرار برای سونوی دوم برم که مشخص میشه 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
انگار توی بارداری آدم حساستره چون واقعا قضیه رو بزرگ میبینی اما به محض اینکه به دنیا بیاد عاشقش میشی

امیدوارم منم عاشقه پسرم بشم خیلی سخته برام

تو پسرم اینجوری نبودم خدا از دهنت بشنوه از خدا خواستم یه دختر بده دیکه جمع کنم سونواول احتمال داده د ...

سونو اول بمن ۸۰درصد دختر گفتن ولی انومالی پسر شد

تو پسرم اینجوری نبودم خدا از دهنت بشنوه از خدا خواستم یه دختر بده دیکه جمع کنم سونواول احتمال داده د ...

انشالله که به آرزوت برسی دیگه گفته دختره پس دختره مبارکه🥰نمیدونی دختر چقد خوبه بخدا انگار افتادی تو ظرف عسل😍

سونو اول بمن ۸۰درصد دختر گفتن ولی انومالی پسر شد

به منم ۸۰ درصد احتمال داد ولی از این که حالم هنوز خوب نشده به دلم افتاده که دختر چون میگن بارداری دختر خیلی سخت میشه

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗