2777
2789
عنوان

بی بی مشکوک+عکس

26 بازدید | 20 پست

۲روز دیگه موعدمه

این بی بی به نظر شما به مثبت شبیه یا منفی؟؟

زیر ۵دقیقه افتاد

https://s6.uupload.ir/files/20231111_153614_n1ef.jpg

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز میزنم همینجوریه

رنگش پررنگتر نمیشه

سینه درد زیادم دارم

دلبند نازنیم به یمن وجود پر برکتت روزی هزار بار شکر خدا میکنم..و بوسه میزنم به دستای نازت که بوی بهشت میده
مثبت

وای واقعا؟؟؟ چرا من اونو سایه میبینم پس🙈به چشمم رنگی نمیاد نمیدونم چرا

مثبت نیست مشکوکه دو روز دیگه بازم امتحان کن

بعد این  تست، یکی دیگه سه ساعت بعدش زدم ولی چون ادرار رقیق بود و وسط روز بود منفی شد

بعد این  تست، یکی دیگه سه ساعت بعدش زدم ولی چون ادرار رقیق بود و وسط روز بود منفی شد

عجله نکن گلم

بزار یک روز از موعدت بگذره

اگر پریود نشدی بیبی چک بزن

ان شاالله اگر پررنگ ترشد برو آزمایش بده

عجله نکن گلم بزار یک روز از موعدت بگذره اگر پریود نشدی بیبی چک بزن ان شاالله اگر پررنگ ترشد برو آ ...

مرسی عزیزم

کرم دارم همش بزنم🤣