2777
2789

غصه و فکر زیاد

😌گویند ک هر تیره شبی را سحری هست خدایا روزی صد هزار بار شکرت بابت تو دلی که بعد از انتظار بهم دادی  خدا جونم مراقب حسامم باش و سالم تو بغلم بزارش   دوستت دارم قلب مامان روح بابا منو بابایی با عشق منتظر لمس دستاتیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم هر شب پیاده روی باشگاه و وقتی وزنم ثابت شد رژیم سیب

رژیم سیب چجوریه؟ 

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
چقدر کم کردی  من با ورزش و رژیم غذایی کم کردم

من فعلا با رژیم ۲ کیلو

حال ورزش ندارم 😁

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
با نخوردن لاغر شدم

ورزش نکردی؟ چند بودی چند شدی؟

منم حال ورزش ندارم 

فعلا اخه فقط نخوردن پیشه کردم

زمانی که وزنت مکث میکنه و پایین نمیره ی دوره ۷ روزه بیشترش مضر هس فقط میتونی توی روز هر چقد که دلت م ...

اهان چه جالب!👌🏼

ورزش نکردی؟ چند بودی چند شدی؟ منم حال ورزش ندارم  فعلا اخه فقط نخوردن پیشه کردم

ورزش یک ماه اینا کردم بعد دیگه بخاطر بچه نتونستم حدود ۹۰بودم شدم ۶۲با قد۱۷۰خیلی لاغر و پژمرده شده بودم یکسال دیگه زور زدم پنج شش کیلو چاق شدم و همون‌جوری موندم تا اینکه بچه دوم اومد و زحماتم رو باد داد😂