2777
2789
عنوان

شوهرم

67 بازدید | 4 پست

شوهرمن خیلی خوبه ولی از اینکه گاهی بدقولی میکنه عصبی میشم چون من خوش قولم...خیلیم راحت میگه اصلا انجام نمیدم اصلا هر طور میخوای فکر کن.....راحت شونه خالی میکنه 

مثلا چ قولی میده عمل نمیکنه

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چ قولی میده عمل نمیکنه

مثلا ساده ترینش از کی ماقراره بریم شهرمون مامانم کای وسیله خریده و کلی خوراکی گذاشته بریم بیاریم خودش راضی بود فلان روز بریم بعد گفت پول نیس ماشین فلانه و...گفتم خب کی بریم گفت سر ماه خوبه عالیه ...باز گفتم سرماه میایم الان دوباره میگه نه ماشین فلان پول فلان و...اخلاقشو میدونم وقتی کاریو نخواد هی بهونه میتراشه....حرفمم اینه خب حرفی میزنی پاش بمون ولی راحت میزنه زیرش