2777
2789
عنوان

ارز دیجیتال بورس باز هههااا

102 بازدید | 9 پست

سلام کسی که وارده میشه یکم توضیح بده در مورد این موضوع مثلا چقدر طول میکشه تا وارد بشه ادم یا روزی چقدر زمان باید صرفش کنم و درامدشون چقدره ارزش داره یه مدت زمان بزارم واسش و ازش میشه درامد نجومی دراورد؟

کسی بلد نیست😔😔

تمام بازار های مالی دارای ریسک زیادی هستند مثل بورس فارکس و ارز دیجیتال و...

برای یاد گیری باید بین ۶ ماه تا یه سال آموزش تحلیل تکنیکال ببینید و تمرین کنید و خاک بخورید به این آسونی ها نیست دارای فشار روانی زیادی هستند

برای سود نحومی هم باید سرمایه زیادی داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرمایه زیاد مثلا چقدر؟

برای در آمد نجومی سرمایه میلیاردی برای بورس میخواد

و ۵۰۰ میلیونی برای فارکس و ارز دیجیتال

هرچند بعد از آموزش کافی نه همون اول

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
برای در آمد نجومی سرمایه میلیاردی برای بورس میخواد و ۵۰۰ میلیونی برای فارکس و ارز دیجیتال هرچند بع ...

مثلا حرفه ی بشم 500 سرمایه واسه ارز دیجیتال و فارکس داشته باشه درآمد چقدر میشه

مثلا حرفه ی بشم 500 سرمایه واسه ارز دیجیتال و فارکس داشته باشه درآمد چقدر میشه

بعد از آموزش دیدن هم بازم ضرر میکنید ضرر جزوی از بازاره

تقریبا میشه گفت ۵۰ تومن ماهانه بازم دقیق نمیشه گفت چون بعضی وقتا نباید اصلا معامله کنید هفته ها و ماه ها حتی

همیشه باید ۱ درصد سرمایه رو ریسک کرد بازم بستگی به شخص داره چقدر اعتماد به نفس داشته باشه و آموزش و تجربش قوی باشه با ۵۰۰ تومن حتی میشه تا ۲۰۰ تومنم در آورد ولی با ریسک زیاد تر

به نظر شما ارزش اینکه وقت و سرمایه ممو بزارم براش داره؟

اگه آدمی هستید که ریسک پذیر هستید آدمی هستید که طمع کار نیستید آدمی هستید که یه پول اضافی دستتونه و اگه همه اون سرمایتونو از دست بدید لطمه ای به زندگی و روحیتون نمیخوره و آدم با حوصله ای هستید بله ارزشش رو داره