2777
2789
عنوان

دعوا با مادر شوهر

232 بازدید | 34 پست

سلام دوستان 

من چندروز پیش یه دعوای خانوادگی کردم میخوام ببینم تقصیر من هست یا نه؟

من با خانواده همسرم رفته بودم خونه عمو همسرم و همه چیز خوب بودو داشتیم حرف میزدیم راجب مسائل کشور که اینجا جایز نیست بگم بعد یهو پدر همسرم بلند شدن و با لحن خیلی بد و عصبانی طوری که بیشتر طرف صحبتشون من بودم داد زدن و کل حرفشون معنیش این بود که من نففهم هستم و الکی نظر میدم من اونجا ساکت موندم و هیچی نگفتم چون آدمی هستم که وقتی ناراحت میشم دیگه نمیتونم حرف بزنم ولی با این حال موقع شام چند لقمه خوردم و از میزبان تشکر کردم ولی بعد مادر همسرم همسرم رو پر کرده که من آبروی اونارو جلو عموش بردم که دیگه ساکت شدم و هیچ حرفی نزدم شوهرمم اومد خونه و برای اولین بار در این چند سال که ازدواج کردیم حرمتها بینمون شکسته شد و بحث کردیم من میخوام به همسرم بگم دیگه در هیچکدوم از مهمانی هاشون شرکت نمیکنم و پدر و مادرش رو دیگه نمیخوام ببینم بنظرتون درست هست؟

نه این کار که درست نیست

اما کلا در مورد مسائل کشور بحث کردن تو خانواده ها باعث دلخوری میشه بعضیاشون خیلی تعصبی حرف می زنن

به نظرم سعی کن توی جمع اونا دیگه کمتر توی بحثا شرکت کنی

از روابط انسانی خسته‌م؛ کاش نافلز بودم با پیوند کووالانسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من راه خودمو میخوام برا دوستان بگم

تو هیچ بحثی از خانواده و فک و فامیل شوهر شرکت نکنید

سعب نکنید عقایدتون رو بهشون بگید و بگید شما اشتباه میکنید

نتیجش میشه این

اسی کار تو بد تبوده

ولی بازم برو مهمونیاشون

اما قبلش ب خودت قول بده

ساکت بشینی ی گوشه میوه و شیرینیتو بخوری و برگردی تمام

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

مرحله اول باید همسرت بفهمه که اونا اینطور برخورد کردن

میتونی بهانه بیاری کم کم سرد بشی خود همسرت متوجه میشه و دیگه انتظاری نداره ازت

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اخه وقتی حرفی نزدین و سکوت کردین چه لزومی داره باز گیر بدن والا اگه اینطوریه الکی گیر دادن حق داری باهاشون جایی نری ولی خوب اصلا نبینیم نمیشه واقعا شوهرا مجبور میکنن ولی حداقل ادم ابش با یکی تو ی جوب نره خیلی باش رفتو امد نمیکنه که دلخوری کمتر پیش بیاد 

اره

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

خیلی نامفهوم گفتی. اصلا مشخص نیست ماجرا چیه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

نه این کار که درست نیست اما کلا در مورد مسائل کشور بحث کردن تو خانواده ها باعث دلخوری میشه بعضیاشون ...

خب اونا چطور به خودشون اجازه بحث میدن ولی تا من حرف بزنم ناراحت میشن

عزیزم من راه خودمو میخوام برا دوستان بگم تو هیچ بحثی از خانواده و فک و فامیل شوهر شرکت نکنید سعب ن ...

اخه من ادم اجتماعی ای هستم اصلا اگه ساکت بشینم همه میفهمن ناراحتم