2777
2789

دوستای گلم سونو براساس عادت ماهانم زده ۱۰ هفته و سه روز ولی براساس سونو زده ۷ هفته و ۳ روز این مشکلی نداره ضربان قلبش روهمگفت عالیه همه چیزش نرماله لطفا جواب بدید اگر درموردش چیزی میدونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت گفتی اونجا که به تاریخ پریودی ۱۰ هفته هستی؟شاید بخاطر اختلاف ۳ هفته اینو نوشته

اره تو عکس سونو هم هست من ب دکترم روز دقیق اخرین پریود و گفتم ولی توسونو گرافی دوتا سن زده حالا نمیدونم این مشکلی نداره ؟؟؟

دوستای گلم سونو براساس عادت ماهانم زده ۱۰ هفته و سه روز ولی براساس سونو زده ۷ هفته و ۳ روز این مشکلی ...

فکر میکنم توی سن جنین تاریخ پری دلیل نیس.لقاح مهمه که چ زمانی اتفاقی افتاده باشه واسه همین سن جنین براساس پری و خوده جنین متفاوته

اینکه متفاوته عادیه.لقاحت دیراتفاق افتاده 

مَن سِپُردَم بِه خودَش،هَرچِه خُــ❤ــدا میخواهَد...
خب مشکلی نداشته ینی عزیزم؟

نمیدونم من اولین روز قاعدگیم ۳۱ /۶بوده که میشه۷ هفته و ۲ روز ولی براساس ساک حاملگیم ۵ هفته و ۱ روز هست.گفته شنبه ی دیگه بیا برای سونو نمیدونم امید به خدا انشالله که چیزی نباشه برای جفتمون

🤍بذار خوده خدا برات بچینه...خدا خیّر مطلقه...منم مادر میشم❤

فکر میکنم توی سن جنین تاریخ پری دلیل نیس.لقاح مهمه که چ زمانی اتفاقی افتاده باشه واسه همین سن جنین ب ...

اهان پس ینی مشکل جدی ای نیست..چون بهداشتم رفتم برای یک ساعت داشت حساب میکرد اخرش ب سن سونو رسید ینی همون ۷ هفته ولی توی گوگل نوشته بود ک اگ تفاوت داشته باشه دوهفته بعدش باز ی سونوی دیگ باید بدیم..ولی دکتر سونو گفت هیچ مشکلی نداره..

اره تو عکس سونو هم هست من ب دکترم روز دقیق اخرین پریود و گفتم ولی توسونو گرافی دوتا سن زده حالا نمید ...

عزیزم برای اینکه خیالت راحت شه برو مطب دکتر نشون بده ایشالا که چیز مهمی نیس اما منم سر دخترم دوهفته سن سونو و پریودیم اختلاف داشت

نمیدونم من اولین روز قاعدگیم ۳۱ /۶بوده که میشه۷ هفته و ۲ روز ولی براساس ساک حاملگیم ۵ هفته و ۱ روز ه ...

نه انشالله ک هیچی نیست منم باید برم دوباره فکر کنم ....هنوز جواب سونومو ب دکتر نشون ندادم🤣🤣🤣

عزیزم برای اینکه خیالت راحت شه برو مطب دکتر نشون بده ایشالا که چیز مهمی نیس اما منم سر دخترم دوهفته ...

اره عزیزم حتما میرم یکهفته است ک سونو دادم هنوز نبردم نشون بدم 🤣🤣🤣انشالله امروز فردا میرم حتمامرسی ک راهنمایی کردی گل.

نمیدونم من اولین روز قاعدگیم ۳۱ /۶بوده که میشه۷ هفته و ۲ روز ولی براساس ساک حاملگیم ۵ هفته و ۱ روز ه ...

نه عزیزم تو اصلا نگران نباش من وخیلیای دیگه همینطور بودیم اختلاف دوهفته طبیعیه منو حتی بهداشت ترسوند گفت شاید به خونریزی بیوفتی...بنظرم بزار یک ماه دیگ برو که صدای قلبشم بشنوی😍

دوستای گلم سونو براساس عادت ماهانم زده ۱۰ هفته و سه روز ولی براساس سونو زده ۷ هفته و ۳ روز این مشکلی ...

منم ده هفته و دوروز سونو گفت هشت هفته و پنج روزی یعنی یازده روز اختلاف

توی هشت هفته هم شش هفته و شش روز بودم یعنی هشت روز اختلاف

انشالله ک خیره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜