2821
2789
عنوان

خرید سیسمونی

68 بازدید | 16 پست

سلام خانوما.بنظر شما خرید سیسمونی برعهده کیه؟من الان 6 ماهمه وشوهرم قبول دار نمیشه خودمون سیسمونی بخریم.میگه خانوادت باید سیسمونی بدن.نظرشما چیه؟

اگ بچه اوله بله باید خانوادتون تهیه کنن ولی اگ هزینش واسشون سختع همکاری باید کنین 

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

بنظر من هر کی میخاد بچه دار بشه باید هزینه هاشم بده .مامان باباتم اگه دوس داشتن یه چیزایی بگیرن اگه نه نمیشه مجبورشون کرد 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ما هزینه رو نصف گردیم 

نصف شوهرم خرید نصف مامانم 

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

نصف شما بخر نصف خانوادت.....

واقعا خیلی مسخره است به عهده خانواده دختر شده ......

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
نصف شما بخر نصف خانوادت..... واقعا خیلی مسخره است به عهده خانواده دختر شده ......

اره والا ما کالسکه و کریر و رورویک نخریدم تاالان شده ۴۰ و خورده ای

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤عاشق شادمهرم ب امید روزی ک برم کنسرتش 😍🥰فندوق جانم به زندگیمون خوش اومدی ۱۴۰۲/۱/۱۹ فهمیدم باردارم 😍 دخترم ،دلوینم منو بابات عاشقتیم❤️دخترم 1402/9/2 بدنیا اومد و اونروز برام قشنگترین روز عمرم شد 

معمولا برای بچه اول خانواده دختر سیسمونی میدن

ولی چون همسرتون ب نظرم متوقع و خودخواه اومد خیلی جزیی و در حد چند دست لباس و رخت خواب بدن مادرتون

درخواست دوستی هیچ نری پذیرفته نمیشه. کسیکه تو سایت بانوان عضو میشه و به خانمها درخواست دوستی میده پشم شوهر ما هم نیست

کلا مامانم خرید ولی خب شوهرمم هرچی دوست داشت لباس و اسباب بازی خرید الآنم که ۴ ماهشهر بابام لباس میگیره براش

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

برا من خانواده ام خریدند ولی به نظر من باید زن و شوهر خودشون بخرن. ببخشیدوقتی دو تایی زیر لحاف می رفتند و گرم … بودند پدر و مادر طرف مگه اونجا بودند. چرا باید سیسمونی رو اونا بخرن! والله من به شخصه خجالت میکشید به مادرم بگم برام سیسمونی بخره ٫و پسری هم که عرضه و غیرت داشته باشه قبول نمیکنه که برا بچه اش خانواده ی خانم وسایل بخرند!!

عزیزم اولا من فکر میکنم رفتار همسرت درست نیست. خیلی از رسومات منطقی پشتش نیست و ما که ادمای امروزی هستیم اصلا مجبور نیستیم که هر چی رسم و رسومه مو به مو اجرا کنیم.

خرید سیسمونی و وسایل مورد نیاز بچه وظیفه پدر و مادرشه نه پدربزرگ و مادربزرگش. اگه پدر و مادرت کمکی بکنن از لطفشونه و برای کمک به شماست وگرنه وظیفه ای ندارن.

بهتره همسرت خودش مسئولیت بچه اش رو بپذیره.

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

خیلی رسم بیخودیه و الان خیلیا کنار گذاشتنش، فامیلی بچه میشه فامیلی شوهر بعد خانواده دختر سیسمونی بدن… هیچ بایدی وجود نداره و اگر خانواده ات دلشون بخواد و توانش رو داشته باشن برات می‌خرن وگرنه برعهده همسرته.هرکس بچه میاره خودش هم باید خرجشو بده!!!