2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرشی که تم رنگی زنده تر داره استفاده کن  خود رنگهای خاکستری خنثی کنار این کرم فضای خونه رو سرد و بی روح می‌کنه ! 

از قهوه ای اینها دوری کن 🖐️ 

قرمز ، سبز و .......

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

فرشی که تم رنگی زنده تر داره استفاده کن  خود رنگهای خاکستری خنثی کنار این کرم فضای خونه رو سرد ...

خب هیچ همخوانی نداره میترسم بگیرم خیلی بد بشه وگرنه خودم آبی درباری یا سبزآبی رو دوست دارم

**اللهم عجل لولیک الفرج**
خب هیچ همخوانی نداره میترسم بگیرم خیلی بد بشه وگرنه خودم آبی درباری یا سبزآبی رو دوست دارم

همخوانی رو باید با وسایل دیگه مثل پرده ایجاد کرد ، از کنار هم قرار دادن چند تا رنگ نترسید ، از تصاویر تو نت ایده بگیرید 

بتونم پیدا کنم براتون میزارم اینجا 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اگه حتی همون رنگ مورد نظر خودتون هم انتخاب میکنید با کوسن و پرده و حتی گلدون میتونید یکم فضا رو از سردی و یکنواختی در بیارین 🙏

اگه حتی همون رنگ مورد نظر خودتون هم انتخاب میکنید با کوسن و پرده و حتی گلدون میتونید یکم فضا رو از س ...

ممنونم ولی خب این سبک ها بیشتر واسه فضاهای مدرن هست من برای قسمت نشیمن میتونم اینقدر ریسک کنم ولی چون مبلهای مهمانم کلاسیک هست خیلی نمیشه ریسک کرد

**اللهم عجل لولیک الفرج**