2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست و سرکارم

46 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من حدود دو هفته پیش سرما خوردم که بیشترش همراه تب بود بعد دو روز تبم کم شد و حس کردم خوب شدم ولی صبح که بیدارشدم ریه ام به شدت ناراحت بود.تو این تایم دو بار دکتر رفتم سرم زدم پدو تا سفازولین زدم 

قرص و اسپره هم بابت ریه ام بهم داد بعلاوه شربت سرفه 

پشت بند همین مریضی پریود شدم و همشم شب تا صبح عرق میکردم یا میرفتم حموم زیر اب داغه داغ پوستم قرمز میشد ولی بدنم گرم نمیشد . 

حالا از چهارپنج روز پیش دچار یبوست شدم و این تب لعنتی که بصورت تعریق هستم ولم نمیکرد. دیگه سیلاکس خوردم و بعد 24 ساعت عمل کرد و گلاب به روتون نصف دیروزو توی توالت بودم .حالا مساله اینه که من هنوز سرده و حس میکنم تب دارم

حالت تهوع دارم و با اینکه معدم تقریبا خالیه بازم دلدردی مثل یبوست دارم :(

چرا خوب نمیشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرفه خشک میکنم

تاپیک بغلی گفتم زوفا عسلی برای سرفه 

کتوتیفن هم عالیه 

پسر من یه ماه درگیر بود دخترمم همینطور 

خیلی بده 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

اگه امکانش هست برو یه شیاف دیکنوفناک بگیر و استفاده کن کلا تب و لرز و سرمای بدنت از بین میره

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
گذاشتم و اثر نداشته لعنتی

پس معلومه بدنت عفونت داره 

انتی بیوتیک نوشته دکترت برات ؟

ازیترومایسین یا اموکسی سیلین بخور 

دوست من هم ریه اش عفونی شده دو هفته است