واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️ ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
یاسین و دعای کمیل پخش کن من خیلی تاثیرشو دیدم .... خونت هم سرکه و نمک و آب باهم مخلوط کن اسپری کن ... قبل این کارها صدقه بده و اینکه موقع اسپری دروپنجره رو باز بزار ...آهان مریم گلی و کندر دودی هم عالیه
[QUOTE=317062112]چرا[/QUOTEتا اونجایی ک من دیدم شنیدم.فقط سوره بقره رو با صدای بلند...گفتند بزارین پخش بشه تا ۴۰روز...ولی دیدم کسی ک خونش پر جن بود شروع کرده بود ب یاسین خونی...جن ها سنگ میزدن ب خونش...حالا ن جن دیده میشد.ن سنگ...فقط پشت سر هم پنجره ی خونش ب اندازه ی دایره های کوچیک کوچیک میشکست.فقط ب خودش میخورد.میگفت انگار سنگ میخوره ب بدنم....سوره جن هم چون از اجنه مسلمان داخلش گفته شده.در مورد ایمان آوردنش مسلمان شدنشونه..مثل اینکه جن ها کافر...با این سوره ب شدت مخالفن.طاقت شنیدشو ندارن