2777
2789

لطفا بگید

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        

شنیدم تا ۴۰ روز سوره بقره

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بقره ، معوذتین

کامل هر دوشون؟

مامان بزرگم میگفت:ننه کدوم شبی و                                        دیدی که صبح نداشته باشه؟                                                بد ترین شبا هم صبح میشن صبر کن🌬        
سوره جن  یس زیاد بزار پخش بشه

میدونی .اگه دعا قوی باشه...واقعا اجنه وارد خونش شده باشند....پخش خوندن این دوتا سوره..باعث آزار اذییت شدید افراد خانواده میشه....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
کامل هر دوشون؟

بقره تند خوانی رو دنلود کن بذار پخش بشه ، معوذتین هم همچنین ، معوذتین رو مدام با خودت تکرار کن ، ناس و فلق 

کاربری دست سه نفره ، لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید

یاسین و دعای کمیل پخش کن من خیلی تاثیرشو دیدم .... خونت هم سرکه و نمک و آب باهم مخلوط کن اسپری کن ... قبل این کارها صدقه بده و اینکه موقع اسپری دروپنجره رو باز بزار ...آهان مریم گلی و کندر دودی هم عالیه

میدونی .اگه دعا قوی باشه...واقعا اجنه وارد خونش شده باشند....پخش خوندن این دوتا سوره..باعث آزار اذیی ...

نه بابا اجنه در کار نیست فقط شوهرم این روزا سرد شده نگرانم کسی دعای جدایی نوشته باشه برامون

میدونی .اگه دعا قوی باشه...واقعا اجنه وارد خونش شده باشند....پخش خوندن این دوتا سوره..باعث آزار اذیی ...

من شنیدم خونه ای که اجنه داره باید سوره جن پخش بشهتا دور بشن بازم نمیدونم چقدر درسته

[QUOTE=317062112]چرا[/QUOTEتا اونجایی ک من دیدم شنیدم.فقط سوره بقره رو با صدای بلند...گفتند بزارین پخش بشه تا ۴۰روز...ولی دیدم کسی ک خونش پر جن بود شروع کرده بود ب یاسین خونی...جن ها سنگ میزدن ب خونش...حالا ن جن دیده میشد.ن سنگ...فقط پشت سر هم پنجره ی خونش ب اندازه ی دایره های کوچیک کوچیک می‌شکست.فقط ب خودش میخورد.میگفت انگار سنگ میخوره ب بدنم....سوره جن هم چون از اجنه مسلمان داخلش گفته شده.در مورد ایمان آوردنش مسلمان شدنشونه..مثل اینکه جن ها کافر...با این سوره ب شدت مخالفن.طاقت شنیدشو ندارن

نه بابا اجنه در کار نیست فقط شوهرم این روزا سرد شده نگرانم کسی دعای جدایی نوشته باشه برامون

اگه چیزی ندیدی.مثل ورود وسیله ای چیزی نترس.همون قرآن.بخون.دعای محبت زن شوهر ک امامامون اومده.بخون....