2777
2789

۲۸ ماهشه بخدا که توی این ۲۸ ماه اعصاب واسمون نذاشته.از همون اول فقط جیغ میزنه.الانم که ۲۸ ماهشه نمیتونه حرف بزنه فقط جیغ میزنه جوری که سال پیش همسایه ها استشهاد کردن دادن صاحبخونه هم قرارداد نبست باهامون فقط بخاطر جیغهای بیوقت پسرم از صب تا شب فقط جیغ میزنه.مثلا یه نمونش امروز که ساعت دوازده شب درست یکساعت و نیم جئغ متوالی زد خوابید.صبحم از ساعت شش تا الان فقط جیغ میزنه.نمیتونه حرف بزنه اشاره میکنه به چیزی اونو میدی باز جیغ میزنه اشاره میکنه به چیز دیگه باز میدی همون آش و همون کاسه.بخدا دیگه به خودکشی فکر میکنم.هیچ مشکلی هم نداره.جز تیروئید که تحت درمانه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتشه از یه روانشناس کودک کمک بگیری یا با یه متخصص اطفال مشورت کنی 

متوالی جیغ کشیدن اونم با این ولوم که همسایه ها استشهاد محلی پر کردن ممکنه به شنواییش صدمه دائمی بزنه 

صمنا الان حداقل  در حد کلمات هم شده باید صحبت کنه تاخیر کلامی هم رسیدگی میخواد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
نمیفهمم چرا سن رو به سال نمیگید اخه.

مولتی و اهن بهش میدی؟ 

حواسش رو پرت کن خب. هر بچه ای یه قلقی داره قلقش چیه اونو پیدا کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

۲۸ماه یعنی ۲سال و۴ماه دوستان گلم 

اونایی ک‌ میخوان بگن چندسالشه زودتر براشون گفتم

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا

پسر منم ۲سال و ۹ماهشه تازه داره حرف میزنه جمله دوتاکلمه ای میگه خیلی هم فوضوله فقط برنامه کودک بزارم براش ارامه وگرنه همش درحال خرابکاریه

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

منم پسر دومم خیلی خیلی گریه میکرد و بهانه گیر بود 

الانم نق نقو وبهانه گیره کوچیکترین‌مسئله برای نق و گریه وبهانه گیریش کافیه که ۱ساعت رواعصاب من بره

سندروم داون سندروم عشق ومهربانی🥰 ابوالفضل عشق مامانش برای پیشرفت ابوالفضلم‌دعاکنید 😍😘😘مرسی مهربونا
تو این سن که دیگه باید حرف بزنه

من‌پسرم تا ۲سال واینا اصلا نمیتونست خوب بحرفه واضح همین‌مامان و بابا واب رو میشد فهمید‌مثلا ماشین رو میگفت شین 

بعدش شروع کرد حرف زدن چند کلمه ی و روون 

منم پسر دومم خیلی خیلی گریه میکرد و بهانه گیر بود  الانم نق نقو وبهانه گیره کوچیکترین‌مسئله بر ...

اینم از اول همونه.واقعا دیگه کم آوردم توب اطرافمون همچین بچه ای ندیدم.آبرو واسم نذاشته دیگه زن و شوهری هم درگیر شدیم بخدا.