۲۸ ماهشه بخدا که توی این ۲۸ ماه اعصاب واسمون نذاشته.از همون اول فقط جیغ میزنه.الانم که ۲۸ ماهشه نمیتونه حرف بزنه فقط جیغ میزنه جوری که سال پیش همسایه ها استشهاد کردن دادن صاحبخونه هم قرارداد نبست باهامون فقط بخاطر جیغهای بیوقت پسرم از صب تا شب فقط جیغ میزنه.مثلا یه نمونش امروز که ساعت دوازده شب درست یکساعت و نیم جئغ متوالی زد خوابید.صبحم از ساعت شش تا الان فقط جیغ میزنه.نمیتونه حرف بزنه اشاره میکنه به چیزی اونو میدی باز جیغ میزنه اشاره میکنه به چیز دیگه باز میدی همون آش و همون کاسه.بخدا دیگه به خودکشی فکر میکنم.هیچ مشکلی هم نداره.جز تیروئید که تحت درمانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حواسش رو پرت کن خب. هر بچه ای یه قلقی داره قلقش چیه اونو پیدا کن
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....